Ανάλυση PAOK COMMUNITY: Η εμφάνιση του Λύρατζη κόντρα στην ΑΕΛ!

 


Την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός για την νέα σεζόν πραγματοποίησε ο Λευτέρης Λύρατζης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ για το κύπελλο Ελλάδος.

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας πραγματοποίησε μια πολύ ικανοποιητική εμφάνιση στα 68 λεπτά που αγωνίστηκε, ενώ έδειξε και την ικανότητά του στο επιθετικό τομέα, μιας και αποτέλεσε αρκετές φορές πηγή κινδύνων για την άμυνα των βυσσινί.

Αναλυτικά, σε 68 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 91% ακρίβεια πασών με 15/16 απλές, 12/12 πίσω, 1 μακρινή μεταβίβαση και 3/4 με το κεφάλι. Επιπλέον, έκανε ένα σουτ το οποίο κατέληξε σε σώματα, είχε 33% επιτυχείς σέντρες (1/3), 60% σωστές τρίπλες (3/5) και 3/3 ατομικές ενέργειες. Κέρδισε 1 κόρνερ και 1 πλάγιο, παραχώρησε 3 αράουτ και εκτέλεσε και άλλα 3.

Αμυντικά ήταν εξίσου καλός με 4 κοψίματα και 2 κλεψίματα, ενώ δεν τον πέρασαν ούτε μια φορά! Μάλιστα κέρδισε και τις 3 από τις 4 εναέριες μονομαχίες που έδωσε.

Σίγουρα ήταν μια ικανοποιητική εμφάνιση για τον νεαρό αμυντικό, και όπως φαίνεται θα έρθουν και άλλες μιας και ο Λύρατζης πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025, με τον Λουτσέσκου να τον θεωρεί απαραίτητο για το μέλλον της ομάδας του δικεφάλου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια