Έρευνα PAOK COMMUNITY: Αυτόν τον τερματοφύλακα θέλει ο ΠΑΟΚ!


Με βάση τα τελευταία στοιχεία που διέρρευσαν για τον τύπο τερματοφύλακα που ψάχνει ο ΠΑΟΚ (δείτε εδώ), το PAOK COMMUNITY έκανε την δική του έρευνα στην αγορά της Λα Λίγκα όπου ψάχνεται ο ΠΑΟΚ και κατέληξε στον τερματοφύλακα που έχει κεντρίσει τον ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ!

Αρχικά ξεχωρίσαμε 3 περιπτώσεις. Αυτές των Jordi Μasip της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Iago Herrerin της Ατλέτικο Μπιλμπάο και Yoel Rodriguez της Έιμπαρ.

Ο πρώτος είναι ένας 32χρονος τερματοφύλακας με αξία στο transfermarkt 2,80 εκατομμύρια. Ο Μασιπ αγωνιζόταν μέχρι το 2017 στην Μπαρτσελόνα, ως τρίτος τερματοφύλακας. Φέτος μετράει 18 συμμετοχές έχοντας δεχθεί 25 γκολ, κρατώντας 2 clean sheet.


Η δεύτερη περίπτωση (κρατήστε την) είναι ο Ιάγκο Χερερίν. Ο 33χρονος τερματοφύλακας την Μπιλμπάο με αξία 1,80 εκατομμύρια, είναι ο δεύτερος κίπερ της ομάδας πίσω από τον αναντικατάστατο Σίμον. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και από ότι φαίνεται δεν θα παραμείνει στην ισπανική ομάδα.

Τρίτη και τελευταία περίπτωση, αυτή του Ιοέλ Ροντρίγκεζ, δεύτερου τερματοφύλακα της Έιμπαρ πίσω από τον Ντιμίτροβιτς. Ο 32χρονος Ισπανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και φέτος μετράει 5 συμμετοχές με 2 clean sheets και 7 γκολ παθητικό.


Ξεχωρίζουμε λοιπόν από τους 3 την 2η περίπτωση, αυτή του Ιάγκο Χερερίν! Κατά την διάρκεια της έρευνας πέσαμε σε δημοσιεύσεις από έμπιστες ισπανικές ιστοσελίδες όπως η γνωστή "AS" η οποία τον Δεκέμβριο έκανε λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ισπανό χωρίς όμως η περίπτωσή του να προχωράει.

Ο Χερερίν έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνει ο Δικέφαλος (συμβόλαιο που λήγει, ηλικία 31-33, εμπειρία σε μεγάλη ομάδα) και από ότι φαίνεται θα είναι αυτός που θα τον απασχολήσει.

Φέτος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής όπως αναφέραμε παραπάνω. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια έχοντας δεχθεί 9 γκολ χωρίς να κρατήσει clean sheet, ενώ το 2018 που έφτασε στο peak του με αξία 4ων εκατομμυρίων, μέτρησε 31 συμμετοχές με 32 γκολ παθητικό και 10 clean sheet.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια