Ανάλυση PAOK COMMUNITY: Η εμφάνιση του Σάστρε!

 

Ντεμπούτο και μάλιστα με γκολ για τον Ζόαν Σάστρε στην χθεσινή νικηφόρα αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, και το PAOK COMMUNITY κατέγραψε όλα όσα έκανε ο 24χρονος Ισπανός στην πρώτη του εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα. 

Αρκετά καλή εμφάνιση η χθεσινή από τον Ζόαν Σάστρε που σε 75 λεπτά κατάφερε να δείξει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του. 

Πιο συγκεκριμένα, στον επιθετικό τομέα μέτρησε 74% ποσοστό επιτυχίας στις μεταβιβάσεις του, με 10/14 απλές, 4 γυρίσματα στα στόπερ και 1 λανθασμένη κάθετη πάσα. Πραγματοποίησε 2 σουτ με το ένα να καταλήγει στα δίχτυα, ενώ έβγαλε και μια άστοχη σέντρα. Ακόμη προέβει σε 3 ατομικές ενέργειες και είχε 2/3 επιτυχημένες τρίπλες, ενώ κόπηκε μια μόλις φορά.

Στα αμυντικά του καθήκοντα έκλεψε 6 φορές την μπάλα, έκοψε 4 επιθέσεις και απομάκρυνε την μπάλα 3 φορές, ενώ των πέρασαν τρεις. Ακόμα έχασε μια εναέρια μονομαχία και έκανε 3 λάθη. Τέλος είχε 3/4 σωστές εκτελέσεις πλαγίου. 

Από την εικόνα του κρατάμε σίγουρα την ταχύτητά του και την ικανότητά του στα ανεβάσματα και γενικά τον επιθετικό τομέα. Αμυντικά ήταν συνεπείς αλλά είχε κάποιες λάθος τοποθετήσεις που κάλυψε σωστά ο Ίνγκασον. Τέλος ένα χαρακτηριστικό που ίσως έκανε εντύπωση είναι ότι αρκετές φορές σε φάση επίθεσης έκλεινε προς τον άξονα αφήνοντας τον Ζίβκοβιτς να παίζει πάνω στην γραμμή. 

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να κριθεί, ωστόσο ο Σάστρε χθες έδειξε ορισμένα καλά χαρακτηριστικά και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Ας του δώσουμε τον κατάλληλο χρόνο προσαρμογής και ας δούμε πως θα εξελιχθεί στην πορεία...



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια