Κρμέντσικ στο PAOK COMMUNITY: "Ελπίζω να ξαναφωρέσω τα ασπρόμαυρα - Προβλέπω νίκη με 2-0!"


Στο PAOK COMMUNITY μίλησε ο πρώην σέντερ φορ του δικεφάλου, Μίκαελ Κρμέντσικ, με αφορμή την ευρωπαϊκή αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Γάνδη. 


Ο Τσέχος επιθετικός, έχοντας αγωνιστεί με την φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, μας μίλησε για την βέλγικη ομάδα, έδωσε την δική του πρόβλεψη για το ματς, ενώ τόνισε και την επιθυμία του να ξαναφωρέσει τα ασπρόμαυρα.


Αναλυτικά:


Παρακολουθείς καθόλου την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και αν ναι έχεις ξεχωρίσει κάτι/κάποιον;

- "Ναι παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ και μιλάω συχνά για αυτόν με την οικογένεια και τους φίλους μου. Έχω παρατηρήσει τον "εκτελεστή" Κούρτις. Είναι φοβερός παίκτης και θα ήθελα να παίξω μαζί του!"


Αγωνίστηκες με την φανέλα της Club Brugge (αντιπάλου της Γάνδης στο Βέλγιο), άρα γνωρίζεις την Γάνδη. Έχεις κάποια άποψη για την βέλγικη ομάδα;

- "Νομίζω πως έχει χτίσει ένα όνομα στο Βέλγιο. Μην την υποτιμήσετε, πάτε για το γκολ και πάρτε προβάδισμα πρόκρισης."


Υπάρχει κάποιος παίκτης "κλειδί" της Γάνδης τον οποίο πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ;

- "Ίσως τον Tissoudali."


Πέρυσι πραγματοποιήσεις μια φοβερή σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, σκόραρες πολλά και σημαντικά γκολ και έφερες το κύπελλο στην Θεσσαλονίκη. Ποια είναι τα συναισθήματά σου για τον ΠΑΟΚ;

- "Ναι ήταν πραγματικά μια φοβερή σεζόν η περσινή. Θυμάμαι πως αρκετές φορές φέτος έχω παρακολουθήσει μαζί με την γυναίκα μου σε βίντεο τον τελικό κυπέλλου και μπορώ να σας πω πως και οι δύο κλαίγαμε! Αυτό που ξέρω είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα με φοβερούς παίκτες και οπαδούς. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ακόμα περισσότερο."


Εξέφρασες πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία σου να επιστρέψεις στο δικέφαλο. Δεδομένου πως το συμβόλαιό σου με την Brugge λήγει το καλοκαίρι, υπάρχει πιθανότητα να σε δούμε και πάλι στα ασπρόμαυρα;

- "Θέλω και ελπίζω πως δεν είπα τα τελευταία μου λόγια με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ξαναφωρέσω τα ασπρόμαυρα και να ξαναμπώ στην Τούμπα!"


Κλείνοντας, κάνε μια πρόβλεψη για το σημερινό παιχνίδι;

- "Προβλέπω νίκη με 2-0. Σκόρερς οι Ζίβκο (Αντρίγια Ζίβκοβιτς) και Κούρτις. Είμαι μαζί σας! ΠΑΟΚαρα!!!"


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά τον Μίκαελ Κρμέντσικ για τον χρόνο του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ελπίζουμε να τον ξαναδούμε σύντομα στα ασπρόμαυρα! 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια