Ο Δικέφαλος του Βορρά έκλεισε τον βασικό του στόχο για την θέση “5”.
Ο Kyle Alexander θα είναι ο βασικός σέντερ του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2026-27, με τους ασπρόμαυρους να κάνουν δικό τους τον Καναδό.
Όπως σας είχε ενημερώσει το PAOK Community, μέσω του podcast Hoops Zone, ο Alexander ήταν ο βασικός στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου για την θέση “5”.
Έτσι, έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να φτάσουν σε συμφωνία με τον αθλητή και να τον φέρουν στο Παλατάκι.
Ο 29χρονος με σημαντική εμπειρία στο EuroCup αλλά και την Euroleague, έρχεται στον ΠΑΟΚ για να τον αναβαθμίσει στις θέσεις των ψηλών.
Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Τουρκ Τέλεκομ, ενώ έχει περάσει από την Χάποελ Τελ Αβίβ και την Βαλένθια. Με την τελευταία, μάλιστα, αγωνίστηκε και στην Euroleague.
Μετά την συμφωνία με τον Alexander, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στοχεύουν σε μια ηχηρή κίνηση στην θέση 3 που θα αλλάξει τις ισορροπίες.
