Αποχώρησε με πρόβλημα από την προπόνηση ο Ομάρ Κόλεϊ και σήμανε συναγερμό στον ΠΑΟΚ.
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ με τους τελευταίους τραυματισμούς να σημάνουν συναγερμό στους ασπρόμαυρους που “ξεμένουν” από λύσεις.
Μετά την είδηση της αποχής του Ντέγιαν Λόβρεν για τουλάχιστον 1,5 μήνα, ο Ομάρ Κόλεϊ αποχώρησε με πρόβλημα από την σημερινή προπόνηση και η κατάστασή του προκαλεί ανησυχία.
Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός προσγειώθηκε άσχημα στο έδαφος μετά από μια μονομαχία και χτύπησε στα πλευρά, αποχωρώντας με ενοχλήσεις.
Πλέον, ο δικέφαλος έχει διαθέσιμους για το κέντρο της άμυνας μόνο τους Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Θυμιάνη, ενώ έχει βγει στην αγορά για απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.
Πάντως, πρόκειται για μια κατάσταση που προκαλεί έντονη ανησυχία δεδομένων των κρίσιμων παιχνιδιών που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τονίζεται ότι η κατάσταση του Ομάρ Κόλεϊ θα επανεκτιμηθεί αύριο.