Ο Κάιλ Αλεξάντερ μίλησε για την χθεσινοβραδινή νίκη του Δικεφάλου επί της γερμανικής Ουλμ στο EuroCup.
Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του ΠΑΟΚ:
Για τους φιλάθλους της ομάδας:
«Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι που καταφέραμε να απολαύσουμε μπροστά τους, οπότε είμαι ευγνώμων. Μας δίνουν τεράστια ενέργεια. Είμαι ευγνώμων για το αποψινό παιχνίδι, απλώς για την ενέργεια που μεταδίδουν, είναι απίστευτη».
Για την απόδοση του και την εικόνα της ομάδας:
«Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να μπω στο παιχνίδι τη στιγμή που μπήκα και να δώσω μία μικρή ώθηση, αλλά συνολικά ως ομάδα, απλά συνεχίσαμε να παλεύουμε και δείξαμε ότι στα κρίσιμα λεπτά είμαστε σκληροί και θέλαμε να φέρουμε το έργο εις πέρας.
Νομίζω ότι υπάρχουν ακόμα πολλά σημεία που μπορούμε να βελτιώσουμε. Όπως απόψε, κάναμε πολλά λάθη, πρέπει να προσέχουμε την μπάλα και να εκμεταλλευόμαστε τις μικρές επιθέσεις, χωρίς να αφήνουμε την αντίπαλη ομάδα να επιστρέφει στο παιχνίδι, οπότε υπάρχουν πολλά, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, και νομίζω ότι όλοι μας προσπαθούμε γι’ αυτό».
