Λουτσέσκου: «Δεν είχαμε ένταση»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε λόγο για έλλειψη έντασης αποφασιστικότητας από τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και τη νίκη με 1-0:

 «Η νίκη είναι νίκη σε κάθε περίπτωση, μετά από πολλά παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων με ένα γεμάτο πρόγραμμα είναι πολύ πιθανό να έρθει ένα τέτοιου είδους παιχνίδι.

Μας έλειπε η ένταση. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με απόλυτο σεβασμό και αυτοπεποίθηση θέλοντας να παίξουμε το παιχνίδι μας. Έλειπε η αποφασιστικότητα γιατί δεν το είχαμε το παιχνίδι ως τελικό αλλά το αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα».

Για το αν είναι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ η διακοπή του πρωταθλήματος και την αποχή των διαιτητών: 

«Δεν ξέρω τι να πω για αυτή την κατάσταση για το γεγονός ότι δεν έχουμε ματς. Για μας είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έχουμε αυτό το παιχνίδι με την Ελσίνκι και αυτή την εβδομάδα μέχρι αυτό το ματς θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε σώμα και πνεύμα. Ενδεχομένως να είναι ένα πρόβλημα που κερδίζουμε συνεχώς και δεν ξέρω τι να σας πω.

Θα μπορούσα εύκολα να κάνω μια επίθεση, αλλά θα μείνω μακριά από όλο αυτό. Δεν ξέρω τι συνέβη, ποιος έχει αναμειχθεί στο θέμα των διαιτητών και στέκομαι στο πλευρό τους. Είναι στα χέρια των αρχών για να διαλευκάνουν την υπόθεση. Είναι απίστευτο αυτό που τους συμβαίνει. Ελπίζω ότι όσοι εμπλεκόμαστε στον χώρο του ποδοσφαίρου να μην έχουμε ανάμειξη σε αυτή την ιστορία. Εμείς που είμαστε εντός χώρους πρέπει να μείνουμε εκτός».

Για το αν άλλαξε τα πλάνα του η αναβολή: 

«Βρισκόμασταν σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Είχαμε παίξει την Πέμπτη στη Γερμανία, την Δευτέρα και είχαμε μια ροή συγκεκριμένη. Δεν άλλαξε τα πλάνα μου η αναβολή της αγωνιστικής. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι δύσκολο ζήτημα για τους παίκτες να είναι έτοιμοι από ματς σε ματς και να κερδίζουν σε όλα.

Έχουμε παίξει 25 παιχνίδια και δεν είναι εύκολο, από αυτή την πλευρά είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα σήμερα, δείχνοντας κατανόηση της κατάστασης και της έλλειψης έντασης. Αυτό προέρχεται από τα συνεχόμενα ματς που όλα είχαν την δική τους ένταση. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα και δεν είναι εύκολο για αυτούς. Κρατάμε τη νίκη σήμερα και κρατάμε την έλλειψη έντασης, τι δημιούργησε αυτή η έλλειψη έντασης.

Πρέπει να παίρνουμε το μάξιμουμ από το κάθε παιχνίδι, το οτιδήποτε που μας προσφέρει ο αντίπαλος, το έχω πει και άλλες φορές. Το μέγιστο που μπορούσαμε να πάρουμε σήμερα ήταν η νίκη και πήραμε την νίκη. Έτσι θα προχωρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια