ΠΑΟΚ και Macron μέχρι το 2027!


Την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία ρουχισμού Macron μέχρι το 2027 ανακοίνωση πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ιταλική εταιρεία που "ντύνει" από το 2015 τον δικέφαλο θα παραμείνει για ακόμα 4 χρόνια ως αρμόδια του ρουχισμού της ομάδας, μιας και οι δύο πλευρές φαίνονται ευχαριστημένες από την μέχρι στιγμής συνεργασίας τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Macro θα αναλάβει να δημιουργήσει και την φανέλα με την οποία θα γιορτάσουν οι ασπρόμαυροι τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη Macron αναμένεται να φτάσει διψήφιο αριθμών χρόνων συνεργασίας, καθώς οι δύο πλευρές είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2027.

Μία συνεργασία που ξεκίνησε τη σεζόν 2015-16 και συνδυάστηκε με ιστορικές στιγμές της ομάδας συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ φορώντας τις φανέλες που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη Macron κέρδισε ένα πρωτάθλημα και τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας.

Και η ιστορία συνεχίζεται…Όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήθηκαν πρωτοποριακές φανέλες, με οικολογικά υφάσματα, προσφέροντας άνεση στους παίκτες της ομάδας.

Φανέλες που έφεραν το σύμβολο με τον Δικέφαλο Αετό κι αγαπήθηκαν από ποδοσφαιριστές και φιλάθλους. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής και η Macron θα είναι η εταιρία που θα δημιουργήσει τη φανέλα με την οποία ο Δικέφαλος θα μπει στον δεύτερο αιώνα της ιστορίας του."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια