Site icon PAOK COMMUNITY

Ζντοβτς: «Ο Μπέβερλι έδειξε ποιος είναι»

Ο Μπέβερλι, η ενσωμάτωση των νέων και τα ριμπάουντ μέσα από τις δηλώσεις του Σλοβένου κόουτς

Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε για την αναμέτρηση, τις επιδόσεις των νεοαποκτηθέντων, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα έπαιξε θεαματικά, με δεδομένη την κόπωση από τα συνεχόμενα ταξίδια.

Αναλυτικα τα όσα είπε:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι, χωρίς ξεκούραση και προπόνηση. Δεν κοιμηθήκαμε ουσιαστικά. Όλα αυτά μου δημιούργησαν ερωτηματικά. Ο Πανιώνιος έχει καλούς παίκτες επιθετικά, αλλά προσπαθεί να επιβιώσει στο πρωτάθλημα. Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Οι παίκτες βρήκαν την δύναμη. Ο Μπέβερλι έδειξε ποιος είναι χωρίς να έχει κάνει προπόνηση. Όλα αυτά με κάνουν χαρούμενο. Παρά τις πολλές αλλαγές, έχουμε καλή ατμόσφαιρα. Αν δει κανείς τον πάγκο μας, μπορεί να δει ότι έχουμε καλή χημεία στην ομάδα. Ακόμη και οι παίκτες που δεν παίζουν πολύ, είναι χαρούμενοι και εμψυχώνουν τους υπόλοιπους».

Για τις 44 προσπάθειες στο τρίποντο:

«Δεν παίζουν άμυνα, είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ κι αυτό είναι το πρόβλημά τους. Τα 44 τρίποντα που επιχειρήσαμε ήταν αποτέλεσμα της άμυνα του Πανιώνιου. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα εύστοχα σουτ. Το χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα είναι αποτέλεσμα και της κόπωσης».
Για την αναζήτηση ψηλού:

«Δεν είπα ότι ψάχνουμε ψηλό παίκτη. Ποτέ δεν λέω ποτέ, αλλά ο Μπεν και ο Μάρβιν ήταν πολύ δυνατοί. Γνωρίζονται καλά είχαμε από 10 και 11 ριμπάουντ. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένους και από τους δύο, όπως και από τον Μέλβιν. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ καλά».

Για την ισορροπία και την προσθήκη τριών παικτών:

«Είναι τρία παιχνίδια που έχουμε παίξει με τους νέους παίκτες. Δεν έχουμε κάνει κανονική προπόνηση. Ουσιαστικά προπονούμαστε μέσα από τα παιχνίδια. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε με αυτό τον τρόπο. Έχουμε ολοκληρώσει αυτά τα τρία παιχνίδια με τρεις νίκες κι αυτό είναι το σημαντικό».

Για την επίδοση των Ταϊρί και Άλεν:

«Ο Άλεν είχε καλό παιχνίδι στην επίθεση στο Μαρούσι. Είναι γεννημένοι σκόρερ ο Ταϊρί και Άλεν. Για να φτάσουν σε επίπεδο Ευρωλίγκας, αλλά πρέπει να δουλέψουν σε κάποια σημεία του παιχνιδιού τους. Είχαν κακή μέρα στα τρίποντα σήμερα, αλλά αφού παίζουν καλή άμυνα τους διατηρείς στην άμυνα».

Exit mobile version