Site icon PAOK COMMUNITY

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Ντέλια

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υποβλήθηκε σε εξετάσεις που δυστυχώς «έδειξαν» ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο για τον μικρό μάγο.

 

Τα χειρότερα δυνατά νέα επιφύλασσε η σημερινή μέρα για τους Έλληνες φιλάθλους, αφού ο «μικρός μάγος» θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες με ρήξη χιαστού.

Ο τραυματισμός του Ντέλια στο χθεσινό παιχνίδι της Μπορούσια Ντόρτμουντ απέναντι στο Αμβούργο έμοιαζε άσχημος και τελικά ο φόβος όλων έγινε πραγματικότητα.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα υποβληθεί το επόμενο διάστημα σε εγχείρηση αποκατάστασης του χιαστού, ενώ το διάστημα απουσίας του από τα γήπεδα θα είναι σίγουρα αρκετοί μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ντόρτμουντ:

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη ρήξη χιαστού  στο αριστερό γόνατο, κατά το ντεμπούτο του στη Μπουντεσλίγκα κόντρα στο Αμβούργο, το Σάββατο, και έτσι θα μείνει εκτός αγώνων για αρκετούς μήνες.

Όλη η οικογένεια της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι δίπλα σου, Γιάννη! Θα επιστρέψεις πιο δυνατός!»

Exit mobile version