Site icon PAOK COMMUNITY

Εκτός μέχρι τη διακοπή ο Πέλκας

Εκτός επιλογών Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραμείνει ο Δημήτρης Πέλκας για τις επόμενες εβδομάδες εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (20/09).

 

Μόλις στο 16ο λεπτό της πρόσφατης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό αναγκάστηκε να αποχωρήσει ο Δημήτρης Πέλκας, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να νιώθει ενοχλήσεις και να αφήνει τη θέση του στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Η ανησυχία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε, καθώς ο Πέλκας θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του δικεφάλου τουλάχιστον μέχρι την επόμενη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Στο διάστημα αυτό, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αστέρα Τρίπολης, Θέλτα και Ολυμπιακό, στα πλαίσια του πρωταθλήματος και της League Phase του Europa League.

Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή αναμένεται να επανεκτιμηθεί στις επόμενες εβδομάδες ώστε να επιστρέψει σε αγωνιστική κατάσταση με την επιστροφή των πρωταθλημάτων.

Exit mobile version