Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ στο Βέλγιο από την Λίντεμανς Ααλστ.
Ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε ότι έχει την δυναμική να πάρει την πρόκριση στο Παλατάκι και τα δύο κερδισμένα σετ διευκολύνουν το έργο του.
Οι Βέλγοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν το πρώτο σετ με 25-20. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και καθάρισε το δεύτερο σετ με 20-25.
Το τρίτο σετ ήταν ντέρμπι όμως οι ασπρόμαυροι επικράτησαν με 25-27. Η Λίντεμανς απάντησε και ισοφάρισε, με την νίκη να κρίνεται στο τάι μπρέικ.
Εκεί η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη δεν μπήκε καθόλου καλά και έχασε την επαφή με τους Βέλγους από νωρίς, χάνοντας τελικά με 3-2 σετ.
Πλέον, η πρόκριση θα κριθεί στο PAOK Sports Arena στις 17 του μήνα. Στον Δικέφαλο του Βορρά αρκεί μια καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, ενώ σε περίπτωση νίκης με 3-2 σετ, η πρόκριση θα κριθεί σε χρυσό σετ.
