Ιβάν Σαββίδης: «Οι μεγαλύτερες επιτυχίες είναι μπροστά μας!»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στον κόσμο του ΠΑΟΚ με αφορμή τη μεγάλη γιορτή που ετοίμασαν οι οπαδοί του Δικεφάλου με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

«Είμαι πάντα πιστός στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και θέλω να το ξέρετε, να το θυμάστε και ίσως οι μεγαλύτερες επιτυχίες μας είναι ακόμα μπροστά. Εγώ είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι οι δύσκολες εποχές μας ενώνουν ακόμη περισσότερο, απολύτως πεπεισμένος ότι για να πετύχεις νίκη, δεν είναι απαραίτητο να είσαι στο πεδίο της μάχης.

Αυτή η σεζόν έδειξε ότι εμείς διψούσαμε, εμείς θέλαμε, εμείς στοχεύαμε και εμείς πετύχαμε. Εμείς γράψαμε διάφορες σελίδες ιστορίας στην βιογραφία μας και σίγουρα αυτό περιλαμβάνει την ιστορία αυτής της σεζόν. Εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους του Champions League, εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας, το μεγαλείο μας προκειμένου ο ΠΑΟΚ κάθε μέρα να βιώνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δε γίνεται να μην μας υπολογίζουν. Σήμερα είμαστε εκείνη η δύναμη, η οποία μπορεί να πει ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Σας συγχαίρω ξανά, ελπίζω ότι εσείς καταλαβαίνεται τι στόχους έχουμε μπροστά μας και δεν είναι μόνο οι αθλητικές επιτυχίες αλλά και η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, η κατασκευή της Νέας Τούμπας. Χωρίς υποδομές, χωρίς σύγχρονες υποδομές δε γίνεται τίποτα. Σας είμαι πολύ ευγνώμων για το γεγονός ότι όλη τη χρονιά εσείς δείξατε απόλυτη κατανόηση, πίστη και ενότητα γύρω από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια