Γκαγκάτσης: «Συνεχίζουμε με ξένους διαιτητές- Έρχονται αφαίρεση βαθμών για επιθέσεις!»


Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, μιλώντας στην «Δίκη στο OPEN», ανέφερε παράλληλα ότι ήδη έχει κάνει επικοινωνία με την UEFA για τον νέο αρχιδιαιτητή, ενώ τόνισε ότι θα αυστηροποιηθεί ο ποινικός κώδικας για επίθεση σε διαιτητή, τονίζοντας ότι θα προβλέπεται ακόμη και αφαίρεση βαθμών!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το θέμα του νέου αρχιδιαιτητή και αν αυτός θα είναι ξανά ξένος: «Ήδη έχω κάνει μία επικοινωνία με την ΟΥΕΦΑ για να ετοιμάσει μία λίστα με υποψηφίους. Ο κύριος Ροζέτι θα επιλέξει τρεις υποψηφίους και η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, όπως προβλέπεται, θα επιλέξει έναν. Θα προτιμούσα έναν συγκεκριμένο, δεν ξέρω εάν είναι διαθέσιμος, δεν μπορώ να σας πω το όνομά του, δεν αποφασίζω άλλωστε εγώ».

Για το τι θα κάνει η νέα διοίκηση με τους ξένους διαιτητές: «Θα συνεχίσουμε με τους ξένους διαιτητές, τουλάχιστον και τη νέα σεζόν. Δεν είναι ακόμα έτοιμο το ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω και της τοξικότητας, να δεχθεί τους Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι. Πρέπει να φύγει η ανασφάλεια που διακατέχει τους Έλληνες διαιτητές».

Για την αυστηροποίηση του πειθαρχικού κώδικα για την προστασία των διαιτητών: «Θα αυστηροποίησουμε τον πειθαρχικό κώδικα για την προστασία των διαιτητών. Έχω συζητήσει ήδη με κάποιους συνεργάτες μου από τη νέα εκτελεστική επιτροπή. 

Θα αυστηροποιηθεί και θα υπάρχει και αφαίρεση βαθμών για επίθεση διαιτητή. Αν επιτεθεί αξιωματούχος ομάδας σε διαιτητής, σημαίνει ότι η ίδια η ΠΑΕ κάνει επίθεση στον διαιτητή, δεν είναι κάποιος οπαδός που μπορεί να είναι προβοκάτορας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια