Κουλιεράκης: «Η δουλειά μου τελείωσε εδώ, όλοι έτοιμοι για τον τίτλο!»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στάθηκε στο γεγονός της καρτας που δέχτηκε και τον αφήνει εκτός «τελικού» με τον Άρη, αλλά όπως τόνισε το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πώς ο ΠΑΟΚ θα γίνει πρωταθλητής.

«Η δική μου δουλειά τελείωσε εδώ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, δέχτηκα την κάρτα και δεν έχω δικαίωμα να παίξω στο τελευταίο παιχνίδι. Όλοι μέσα στα αποδυτήρια είναι έτοιμοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που απομένει και να γίνουμε πρωταθλητές. Δεν στενεχωριέμαι που δεν θα παίξω. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα». 

Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε σαν πρωταθλητές. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά, μπορούμε να το κάνουμε για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

Για το σερί του ΠΑΟΚ:

«Το έχω ξαναπεί. Η ψυχή μιλάει. Με αυτή παίζουμε, όταν κουράζετε το σώμα. Είχαμε πίστη, το γνωρίζαμε και έτσι κρατηθήκαμε. Τίποτα δεν τελείωσε, έχει ένα ακόμα παιχνίδι, θα ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό το ματς ακόμα και… αύριο αν παίζαμε.

Στην αρχή της σεζόν, δεν είχαμε δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη. Όλοι μαζί χτίσαμε μέταλλο, ψυχή και δείξαμε πως παίζουμε από την αρχή της χρονιάς σαν πρωταθλητές. Αυτό βγαίνει μέχρι και τώρα που φτάσαμε στο φινάλε».

Όσον αφορά τα σενάρια για το μέλλον του:

«Προέχει το ματς της Κυριακής και το πως στεφθούμε πρωταθλητές τίποτα άλλο».Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια