Χατζόπουλος: «Δεν χρειάστηκαν πολλά για τον Πόρτερ, απλά πούλησα ένα σπίτι»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε στον Metropolis 95.5 για τη συμφωνία με τον Αμερικανό, για το τι χρειάστηκε να κάνει, αλλά και γενικά για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Θανάσης Χατζόπουλος:

Για τη συμφωνία με τον Πόρτερ: 

«Προφανώς ο αθλητής θέλει να ζωντανέψει ξανά την καριέρα του και να αφήσει πίσω του ό,τι έχει συμβεί. Οι υποθέσεις που είχε στο παρελθόν λύθηκαν. Για να μπορέσει να προχωρήσει πρέπει να αποδείξει ότι όλ’ αυτά ήταν μια κακή παρένθεση. Εμείς θα τον στηρίξουμε. Η συμφωνία μαζί του είναι μέχρι τέλος του χρόνου. Γνωρίζετε ότι θέλαμε να ενισχυθούμε στην περιφέρεια και εκτιμήσαμε ότι η περίπτωσή του ταίριαζε σ’ αυτό που χρειάζεται η ομάδα. 

Συν τοις άλλοις, έχουμε αποδείξει ότι δεν παρατάμε ποτέ την προσπάθειά μας. Έπρεπε να βρούμε έναν παίκτη. Είπαμε γιατί να μην έρθει ένας καλός για να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε; Δεν είναι μόνο το κομμάτι του 3ου γύρου, μετά είναι και τα πλέι οφ».

Για το αν υπήρξε κάποιο πρόσωπο-κλειδί: 

«Όχι δεν υπάρχει. Είναι ένα παιδί το που θέλει να φτιάξει ξανά την καριέρα του και είχε μία ατυχή στιγμή. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ‘σφάζουν εύκολα κάποιον’, αντιθέτως συνηθίζω να δίνω δεύτερες ευκαιρίες μετά από ένα λάθος. Εξάλλου έχω κατηγορηθεί γι’ αυτό. 

Ο Πόρτερ είδε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ, εκτίμησε τη δουλειά και το πρόγραμμά μας, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι γνωστός ότι φτιάχνει καριέρες και αποφάσισε να αποδεχθεί την πρότασή μας. Προφανώς τα νούμερα δεν συγκρίνονται με αυτά που ισχύουν στο ΝΒΑ. Δεν χρειάστηκαν πολλά… απλά πούλησα ένα σπίτι (γέλια)».

Για την τροπή που έχει πάρει η φετινή σεζόν:

 «Σίγουρα ήταν μία δύσκολη κατάσταση. Επειδή πολύς κόσμος ρωτάει, το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν ο προπονητής. Ήταν ένα τεράστιο λάθος. Αυτό έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις μέσα στην χρονιά. Δεν ήταν απόφασή μου η διάλυση εκείνης της ομάδας αλλά απόφαση του προπονητή. 

Εγώ ήθελα να μείνει ο Κένταλ Σμιθ αλλά μου είπε (ο Φώτης Τακιανός) ότι δεν τον υπολόγιζε. Ήταν λοιπόν απόφαση του προπονητή.

Ό,τι έγινε, έγινε. Προσωπικά πάντα κοιτώ μπροστά και δεν τα παρατάω ποτέ. Μέχρι να ξεχρεώσει αυτό το σωματείο δεν θα τα παρατήσω. Αν κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα ας έρθουν να διοικήσουν. Αν δεν αρέσει σε κάποιους, δεν αρέσει, τι να κάνουμε. Απλά εκείνη η ιστορία τον Γενάρη θα έπρεπε να είχε τελειώσει άμεσα και να μην είχε δοθεί συνέχεια. Κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες το έκαναν βούκινο κι ενώ σε άλλες ομάδες δεν ακούγεται το παραμικρό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια