Μπράντον: "Το πιστεύαμε και το πετύχαμε, ήταν εκπληκτικό"

Ο Μπράντον Τόμας έβαλε και αυτός το λιθαράκι του για την επική πρόκριση του ΠΑΟΚ στους "8" του Conference League και στις δηλώσεις του έκανε λόγο για κάτι το εκπληκτικό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τα συναισθήματά του:

"Ήταν κάτι μοναδικό. Μετά από κάποιες δύσκολες ημέρες και την ήττα στο πρωτάθλημα πετύχαμε αυτό. Ήταν κάτι το εκπληκτικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το χρειαζόμασταν και το πιστεύαμε. Ανατρέψαμε το σκορ του πρώτου αγώνα και τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε".

Για το πως γύρισε ο ΠΑΟΚ τον διακόπτη: ¨

"Η σεζόν είναι πολύ πολύ μεγάλη. Είναι λογικό όλες οι ομάδες να έχουν ένα καλό διάστημα. Το γνωρίζουμε αυτό. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε, τις δυνατότητές μας σαν ομάδα και δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι απ' έξω.

 Πιστεύαμε στην ανατροπή. Έχουμε δυνατά αποδυτήρια, είμαστε δεμένοι σαν ομάδα και μαζί με τον κόσμο μας καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Θα το απολαύσουμε, θα ξεκουραστούμε και θα επιστρέψουμε για τη συνέχεια".

"Εγώ είμαι επιθετικός και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, την ομάδα και την νίκη. Εγώ ότι κάνω το αφιερώνω στον παππού μου. Είναι όλα γι' αυτόν, σε αυτόν οφείλω το ότι είμαι ποδοσφαιριστής".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια