Λουτσέσκου: «Λάθη και έλλειψη τακτικής πειθαρχίας»


Οι δηλώσεις του Ραζβαν Λουτσέσκου μετά την σημερινή ήττα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τι δήλωσε: 

«Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έπαιξε έξυπνα και εμείς νικήσαμε τον εαυτό μας. Σκόραραν δύο γκολ από πολύ δικά μας εύκολα λάθη. Το τελικό αποτέλεσμα οφείλεται στα λάθη που κάναμε. Έτσι, αξίζαμε να χάσουμε σήμερα.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα τόλμης στην επίθεση. Τα λάθη μας τους έδωσαν αυτοπεποίθηση. Δεν διαχειριστήκαμε καλά την κατοχή της μπάλας. Κάναμε μακρινές μπάλες χωρίς λόγο. Ίσως να πανηγυρίζουν πολύ περισσότερο από ότι πρέπει τη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι.

 Δώσαμε δύο μπάλες που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη και πέτυχαν δύο γκολ, ενώ εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις δικές μας ευκαιρίες σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, κάτι που θα μπορούσε να δώσει διαφορετική τροπή στο ματς και στην ρεβάνς. 

Μας έλειψε η τακτική πειθαρχεία. Ήμασταν εγωιστές σε κάποιες στιγμές. Κάποιες φορές πρέπει να κάνεις απλά πράγματα και να τα τοποθετείς στη συνολική εικόνα.

Ο επιθετικός τους είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα, ξέρει πώς να κοντρολάρει το παιχνίδι. Βρίσκεται στο σημείο που πρέπει για να σκοράρει.

 Όμως θα το ξαναπώ ότι από δύο μπάλες που δώσαμε εμείς ήρθαν τα γκολ. Δεν έκανε πολλές ευκαιρίες η Ντιναμό.

Πρέπει να συνεχίσουμε και να βρούμε άλλη λύση για την Κυριακή για να επιστρέψουμε. Ίσως είναι δύσκολη περίοδος με συνεχόμενα παιχνίδια. Ξέρετε το πρόγραμμα που έχουμε από τον Ιανουάριο, ειδικά τον Φεβρουάριο. Κάτω από αυτήν την πίεση μπορούν να έρθουν πολλά λάθη, όπως έγινε σήμερα, και κάποιοι παίκτες να μην παίξουν καλά. 

Το μυαλό μας δεν ήταν φρέσκο σήμερα. Ίσως να υπήρχε μια σύγχυση, μια διαφορετική αντιμετώπιση στο παιχνίδι. Θα το δούμε και θα το βελτιώσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια