Κοτάρσκι: «Στο Ζάγκρεμπ είναι το σπίτι μου αλλά το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ»

Για τα συναισθήματα του που επιστρέφει ως αντίπαλος κροατικής ομάδας και αν αυτό τον κάνει να έχει επιπλέον άγχος, ο 23χρονος πορτιέρε δήλωσε:

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτό το παιχνίδι είναι όπως όλα τα άλλα για μένα. Δεν αλλάζει κάτι επειδή παίζω απέναντι σε μια ομάδα της πατρίδας μου. Θέλω να παίξω για τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, τον κόσμο μας. Ήρθαμε εδώ να πάρουμε ένα αποτέλεσμα καλό και αυτό έχω μόνο στο μυαλό μου».
Ρωτήθηκε για το αν το ότι παίζει στην πατρίδα του αυτό το ματς του δίνει έξτρα κίνητρο: 

«Φυσικά και αισθάνομαι πως επιστρέφω στο σπίτι μου και έχω ευχάριστα συναισθήματα. Αλλά παίζω για τον ΠΑΟΚ και θέλω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Ναι, πέρασα εδώ την παιδική μου ηλικία αλλά μέχρι εκεί. Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ. Προφανώς και χαίρομαι που κλήθηκα στην Εθνική Ανδρών αλλά αυτό αργεί καθώς έχω υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Για να έχω πάρει την κλήση στην Εθνική αυτό είναι αποτέλεσμα των εμφανίσεων μου με τον ΠΑΟΚ. Και γι' αυτό θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω».

Για το αν έχει ομοιότητες αυτό το ματς με αυτό απέναντι στην Χάιντουκ:

 «Όχι, γιατί τότε ήμασταν μια νέα ομάδα. Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Ντιναμό είναι μια καλή ομάδα, την έχουμε αναλύσει καλά, γνωρίζουμε τις αδυναμίες και τα προτερήματα της. Θα είναι σαφώς δύσκολο ματς, θέλω να περάσουμε μέσα από αυτό το ζευγάρι και να συνεχίσουμε στην διοργάνωση».

Όσο για το αν έχει μιλήσει με παίκτες της Ντιναμό, συμπαίκτες του στην Εθνική Νέων: 

«Όχι, δεν έχουμε μιλήσει. Απλά ανυπομονώ να τους δω στο γήπεδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια