Όλοι στην Μίκρα για την πρόκριση!

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή 31/3 οδηγούν στη Μίκρα και στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Futsal κόντρα στον κένταυρο για τα προημιτελικά της Futsal League B', με έπαθλο την συμμετοχή στο Final 4 που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη!

Οι ασπρόμαυροι στην προσπάθειά τους για άνοδο στην πρώτη κατηγορία κάνουν ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο να παραβρεθεί στο γήπεδο (13:30) και να στηρίξει την ομάδα στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσει για τα προημιτελικά (ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στην Αθήνα) του θεσμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο. 

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος. 

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των ασπρόμαυρων». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια