Λουτσέσκου: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο Ζάγκρεμπ»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για αυτή τη διπλή μονομαχία με την Ντιναμό και τα συμπεράσματα του από τον αντίπαλο του: 

«Η κλήρωση είναι κλήρωση και αυτή μας έτυχε. Πρέπει να δεχθούμε την κλήρωση όπως είναι και να δώσουμε τα πάντα σε αυτό το πρώτο ματς. Είναι μια ομάδα με τεράστια εμπειρία στην Ευρώπη και δυνατή ως σύνολο. Είναι μια ομάδα που μπορεί αυτή τη στιγμή να μην έχει μεγάλη ένταση, αλλά είναι οργανωμένη και ξέρει να εκμεταλλεύεται αδυναμίες και λάθη αντιπάλου. Έχει καλούς παίκτες και πιστεύω πως ο Μίσιτς είναι ο καλύτερος παίκτης της. 

 «Είμαστε μια ομάδα που κάναμε πολύ μεγάλη πρόοδο από την πρώτη προπόνηση ή το πρώτο επίσημο ματς που δώσαμε το περασμένο καλοκαίρι. Έχουμε βελτιωθεί, έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε σοβαροί και ξέρουμε τι θέλουμε και έχουμε τεράστιο κίνητρο. Ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε μια έμπειρη ομάδα αλλά έχουμε τεράστιο κίνητρο όπως και ψυχολογία αφού δεν έχουμε ηττηθεί στη διοργάνωση και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Ήρθαμε εδώ γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε».

  «Πάντα λέω πως το επόμενο ματς είναι το πιο σημαντικό. Το προσεγγίζουμε πάντα το επόμενο ματς ως το πιο σημαντικό και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Για εμάς υπάρχει το ματς με την Ντιναμό και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Οσοι αγωνιστούν θα παίξουν σαν να είναι το τελευταίο τους. Εκεί εστιάζω και στη συνέχεια θα σκεφτώ το επόμενο. Ψάχνω να βρω πάντα την ενδεκάδα που για κάθε συγκεκριμένο ματς πρέπει να παίξουν αυτοί που είναι στην καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Του ζητήθηκε να συγκρίνει τα ματς με την Ντιναμό με αυτά που έπαιξε η ομάδα του απέναντι στην Χάιντουκ: 

«Δεν μπορείς να τα συγκρίνεις γιατί με την Χάιντουκ παίξαμε σε διαφορετική περίοδο. Θα επαναλάβω πως η Ντιναμό είναι μια δυνατή ομάδα, όπως και η Χάιντουκ, όταν την αντιμετωπίσαμε. Άλλωστε το κροατικό ποδόσφαιρο έχει ποιότητα και παίκτες στα καλύτερα Πρωταθλήματα του κόσμου. Και η Εθνική ομάδα παίζει συνεχώς στις μεγάλες διοργανώσεις. Αλλά το να κάνω σύγκριση, δεν μπορεί να γίνει…»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια