Δύο μήνες στους οποίους ο ΠΑΟΚ αρκέστηκε στην μετριότητα

Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και έκτοτε, η ομάδα μας σταθερά και με ελάχιστες εξαιρέσεις παρουσιάζεται κατώτερη του μετρίου. 

Ένας ΠΑΟΚ ο οποίος είχε ξεχάσει τι πάει να πει ήττα και επιθετική απραξία, σε λιγότερο από έναν μήνα έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες, έναν οδυνηρό αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδας, ενώ βρίσκεται στα πρόθυρα ενός ακόμη αποκλεισμού αυτή τη φορά από το Conference League. 


Το θετικό της υπόθεσης είναι πως χάρη στην προσπάθεια που έκανε ο ΠΑΟΚ από τον Αύγουστο, βρίσκεται ακόμη πολύ κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ έχει στην διάθεση του 90 λεπτά ώστε να διεκδικήσει σκορ πρόκρισης / παράτασης κόντρα στην Ντιναμό.


Παρόλα αυτά το αρνητικό είναι πως ο ΠΑΟΚ των τελευταίων ημερών δεν μας έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα ώστε να είμαστε αισιόδοξοι πως θα αποδώσει στα μεγάλα παιχνίδια τα οποία απομένουν, τόσο αυτό της Πέμπτης αλλά και τα 7 εναπομείναντα ντέρμπι των πλέι οφ.


Ελπίζουμε πως την Πέμπτη η ομάδα θα κάνει τα πάντα ώστε να μας κάνει να ξανά πιστέψουμε σε αυτήν. Αυτό που φοβάμαι όμως περισσότερο είναι το αν οι ίδιοι οι παίκτες πιστεύουν ακόμη στον εαυτό τους. 


Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ψυχολογικά όμως;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια