Λουτσέσκου: "Τα τελευταία 20 χρόνια είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που πηγαίνει στους 8 της Ευρώπης, το κάναμε δεύτερη φορά"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την τεράστια πρόκριση του ΠΑΟΚ με ανατροπή στα προημιτελικά του Conference League τόνισε ότι ότι η ομάδα του βρίσκεται σε μία μαγική σεζόν και χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της.

Για το αν βασίστηκε σε κάποιο πλάνο ή ήταν "μπείτε και παίξτε"

 Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να επιστρέψουμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά. Να αντιδράσουμε, να έχουμε ένταση, να έχουμε αποφασιστικότητα που αρμόζει σ' ένα τέτοιο παιχνίδι. Προφανώς και να θυσιαστούμε μέσα στο γήπεδο. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα. Είναι η 2η φορά σε 20 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο που μία ομάδα πηγαίνει σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι η προηγούμενη ομάδα που τα κατάφερε ήταν ο ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια. Το επισημάναμε πάρα πολύ στους παίκτες πριν από το ματς".

Για το ότι ο κόσμος αισθάνθηκε ότι έπαιξε μπάλα:

 "Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα, όχι μόνο σήμερα, αλλά και γενικότερα όταν δεν κάνουμε κάποιο καλό παιχνίδι . Είμαστε άνθρωποι, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι, είμαστε σε μία μαγική σεζόν έτσι όπως εξελίσσεται, οπότε χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια