Ζίβκοβιτς: «Νίκη αφιερωμένη στο Νάσο και στο Θάνο!»

Η ιδιαίτερη αφιέρωση του Σέρβου στον Νάσο που σήμερα θα είχε τα γεναθλια του και στον μικρό Θάνο αθλητή ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

«Η νίκη είναι αφιερωμένη στο Νάσο και στο Θάνο που δεν είναι πια κοντά μας.

Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, αλλά δείξαμε χαρακτήρα, ότι δεν τα παρατάμε ποτέ, παίζουμε μέχρι το τέλος. Πήραμε ένα σημαντικό, αλλά πολύ δύσκολο τρίποντο και φυσικά είμαστε χαρούμενοι.

Θα μπορούσαμε να μπούμε πιο επιθετικοί στο παιχνίδι, αλλά ήταν ένα δύσκολο, σκληρό παιχνίδι. Σκοράραμε στο πρώτο μέρος, αλλά το γκολ δεν μέτρησε.

Είπαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας, να γίνουμε πιο επιθετικοί, όπως και κάναμε για να φτάσουμε στη νίκη.

Ήμασταν αρκετά παραγωγικοί σήμερα, φτάναμε κοντά στην εστία, αλλά ίσως έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Δεν έχασα τη σιγουριά μου ότι δε θα καταφέρουμε να πετύχουμε γκολ και αυτό έγινε.

Έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές την ΑΕΚ, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε μια βδομάδα για να προετοιμαστούμε σκληρά και να παλέψουμε για τη νίκη. Εννοείται ότι θα αλλάξουμε πράγματα σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τι.

Δεν υπάρχει ένας MVP σήμερα. Πολλοί παίκτες ξεχώρισαν».Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια