Ντεσπόντοφ: «Έχω πολλά να δώσω ακόμα»

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ ήταν ο πρωταγωνιστής του σημερινού αγώνα, καθώς σκόραρε και μοίρασε αντίστοιχα για τα σημερινά γκολ του Δικεφάλου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Νομίζω πρωταγωνίστρια ήταν όλη η ομάδα σήμερα. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να παλεύουμε μέχρι το τέλος για τους στόχους που έχουμε θέσει».

Όσο για το εκτός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη, είπε:

«Πρέπει να δίνουμε πάντα το 100%. Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι το μεγάλο παιχνίδι της πόλης».

Για την αντίδραση του μετά το χαμένο πέναλτι του Σβαμπ, δήλωσε:

«Έχω χάσει κι εγώ πέναλτι και ξέρω το συναίσθημα αυτό. Έτρεξα στον Στεφάν για να τον υποστηρίξω. Έτσι λειτουργεί η ομάδα μας, έτσι δουλεύουμε και αν στο μέλλον συμβεί αυτό σε μένα, είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί κάτι ανάλογο».

Τέλος για τη δική του εικόνα, σημείωσε: 

«Εγώ αισθάνομαι συνεχώς όλο και καλύτερα. Πιστεύω ότι έχω ακόμη να δώσω πολλά στο παιχνίδι και θα γίνομαι συνεχώς καλύτερος»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια