Ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ - Αγιασμός στο νέο αθλητικό κέντρο!

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στην Θέρμη, μετά την αγορά 150 στρεμμάτων από τον Ιβάν Σαββίδη και την ασπρόμαυρη ΠΑΕ για το νέο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου.

Το παρών έδωσαν πολλά μέλη από την ΠΑΕ και τον ΑΣ ΠΑΟΚ, όπως και ποδοσφαιριστές του συλλόγου, οι οποίοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους γι' αυτό το σπουδαίο εγχείρημα του Δικεφάλου.

Ο χρονικός ορίζοντας που έχουν θέσει οι Θεσσαλονικείς προκειμένου να «μετακομίσουν» στο νέο τους σπίτι είναι τα δύο χρόνια και φαίνεται πως θα γίνει τμηματικά, με την ανδρική ομάδα να κάνει την αρχή και εν συνεχεία θα ενσωματώνονται και τα μικρότερα κλιμάκια του Δικεφάλου.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, που «τρέχει» το νέο προπονητικό μαζί με τον Κώστα Φωτιάδη, μετέφερε το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη, μιλώντας και ο ίδιος για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ και την μεγάλη προσπάθεια που κάνει σε όλα τα επίπεδα.

«Ευχαριστεί τους ιεράρχες για την τιμή να αγιάσει το μέρος αυτός. Θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που για έναν χρόνο και παραπάνω προσέφεραν στο να δημιουργηθεί αυτός ο κόσμος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τους ευχαριστεί από καρδιάς. Για μένα προσωπικά, αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής. Από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος το κάνει πραγματικότητα, δεν έχω λόγια να περιγράψω το τι αισθάνομαι. Θέλω να πω ότι δαπανήθηκαν πάρα πολλά χρήματα γι’ αυτόν τον χώρο.
Από έναν άνθρωπο που θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Έναν έντιμο άνθρωπο που με τον δικό του τρόπο θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Αυτό θέλω να το τονίσω εγώ.

Αναστασιάδης: «Δαπανήθηκαν πολλά χρήματα για το αθλητικό κέντρο - Ο Ιβάν Σαββίδης κάνει ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα»

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολύ καθαρές σκέψεις. Όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Ελλάδα. Δυστυχώς, αυτόν τον άνθρωπο που είναι με την εκκλησία και τον θεό, προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να τον μειώσουν και να περάσουν λάθος μηνύματα για ότι έχει προσφέρει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην εκκλησία. Για μια ακόμη φορά θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες του. Αυτό το μέρος εδώ θα μεγαλουργήσει. Θα γίνει ένα αθλητικό κέντρο που δεν υπάρχει στα Βαλκάνια και θα είναι το καλύτερο της Ευρώπης».


Πηγή:SDNA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια