Λουτσέσκου: «Απίστευτο ότι έρχεται ένας διαιτητής από το εξωτερικό και έχει αυτήν τη συμπεριφορά»


Τα εντονότατα παράπονά του από τη διαιτησία στο ντέρμπι της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου.

«Είναι δύο τα κομμάτια στα οποία θέλω να αναφερθώ. Ήταν ένα παιχνίδι όπου παίξαμε τέλεια τακτικά. Θυσιαστήκαμε, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ελέγχαμε το παιχνίδι έχοντας περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, ήταν απόλυτα δίκαιη η νίκη μας.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τον διαιτητή. Σήμερα ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο, δεν καταλαβαίνω γιατί ο διαιτητής έσπρωξε τον Παναθηναϊκό δίνοντάς του πέναλτι που δεν ήταν, δεν απέβαλε παίκτη του με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο παίκτης αυτός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά.

Δεν μας δόθηκαν αρκετά φάουλ έξω από την περιοχή, την ώρα που δόθηκαν εύκολα σε αυτούς, ενώ δεν ήταν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έρθει ένας διαιτητής από άλλη χώρα έχοντας αυτή τη συμπεριφορά προς μία ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν αντιλαμβάνονται οι διαιτητές ότι με αυτές τις αποφάσεις ενδεχομένως να χαλάσει η ισορροπία του πρωταθλήματος»
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια