ΠΑΟΚ κατά ΕΡΤ: "Μας αντιμετωπίζετε ως ξένη ομάδα, πράγμα που δεν θα επιτρέψουμε στο εξής"

Η μη αποστολή δημοσιογράφου από την ΕΡΤ για την κάλυψη στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ αποτέλεσε την αφορμή ώστε ο Δικέφαλος να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας.

Σε αυτήν γίνεται λόγος για αδικία εις βάρος των οπαδών του ΠΑΟΚ οι οποίοι νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και για απαράδεκτη παράλειψη.

Επιπρόσθετα τονίζεται ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της και ότι σταματά κάθε χειρονομία καλής θέλησης απέναντι στα συνεργεία της ΕΡΤ.

Αναλυτικά η σχετική επιστολή αναφέρει: 

"Με την παρούσα διαμαρτυρόμαστε έντονα για την παράλειψη (;) της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης να στείλει απεσταλμένο στην Φρανκφούρτη για τον ιστορικής σημασίας αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μας φαίνεται αδιανόητο και αδικαιολόγητο την ημέρα μάλιστα που η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση έχει απεσταλμένους στους εκτός έδρας αγώνες των Ολυμπιακού (στη γειτονική Φράιμπουργκ) και Παναθηναϊκού (στο Βιγιαρεάλ της Ισπανίς) να αγνοείται προκλητικά την προσπάθεια της πιο επιτυχημένης, στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, ελληνικής ομάδας.

Θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται καν να επιχειρηματολογήσουμε περισσότερο για την αδικία απέναντι στου εκατοντάδες χιλιάδες βορειοελλαδίτες ή και ομογενείς που ένωσαν ξανά ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας στα δικαιώματα, ενώ λογίζονται ως ισότιμοι στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Άλλωστε σας έχει καταγγελθεί από το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων σας ήδη, ως μια σημαντική και απαράδεκτη παράλειψη.

Θα περιμέναμε μια δημόσια απολογία, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού απέναντι στον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του, ωστόσο τόσες μέρες δεν πράξατε ούτε έστω αυτό.

Επιφυλασσόμενοι κάθε νόμιμου δικαιώματός μας σας ενημερώνουμε ότι σταματούμε κάθε χειρονομία καλής θέλησης απέναντι στα συνεργεία της ΕΡΤ και θα διαπιστεύουμε στο εξής μόνο όσους είμαστε εκ του νόμου υποχρεωμένοι να διαπιστεύουμε.

Δυστυχώς είναι πολλά πια τα σημάδια πως αντιμετωπίζετε τον ΠΑΟΚ ως ξένη ομάδα, πράγμα που δεν θα επιτρέψουμε στο εξής".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια