Σαμάτα: "Στόχος μου η νίκη, θα έρθει το γκολ!"


Δηλώσεις παραχώρησε στην κάμερα της Nova ο σέντερ φορ του δικεφάλου, Αλί Σαμάτα. Ο Τανζανός επιθετικός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον "στρατηγό" Λουτσέσκου, τον στόχο του και το γκολ που... θα έρθει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σαμάτα:

«Το σημαντικό είναι ότι ήρθαμε εδώ και πήραμε το τρίποντο. Μπορεί να μην σκόραρα, δε με ανησυχεί, το γκολ θα έρθει. Στόχος δικός μου και των συμπαικτών μου ήταν να πάρουμε τη νίκη.

Είμαστε σε μια διαδικασία που χτίζουμε πράγματα. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε.

Ο “στρατηγός” (σ.σ. ο Λουτσέσκου) ξέρει πως να μιλάει στους ποδοσφαιριστές, και ειδικότερα σε εμάς τους επιθετικούς, αλλά και πως να προετοιμάζει το γκρουπ κατάλληλα. Είναι αλήθεια ότι ζητάει από εμάς τους επιθετικούς περισσότερα πράγματα και εγώ το απολαμβάνω.

Θέλω να είμαι πάντα διαθέσιμος για την ομάδα, να κυνηγάω κάθε μπάλα. Φυσικά και για τον επιθετικό μετράει το γκολ, αλλά εμείς δε σκεφτόμαστε έτσι. Πρέπει να δίνουμε λύσεις σε κάθε συμπαίκτη μας, να δίνουμε χώρους και στο τέλος να απολαμβάνουμε τις νίκες που έρχονται».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια