Λουτσέσκου: «Κάναμε αυτά που έπρεπε!»

Φανερά ικανοποιημένος ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της NOVA: 

«Τρεις βαθμοί. Γι’ αυτό πανηγυρίζω. Είχα ανησυχία να ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και εμείς κάναμε αυτά που έπρεπε.

Η Τρίπολη είναι μια σκληρή έδρα για όλους τους αντιπάλους.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων και οι παίκτες πρέπει να λειτουργούν προς αυτήν την κατεύθυνση»

«Προερχόμαστε από μια περίοδο που κερδίσαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση την οποία όμως δε τη βγάλαμε σε αλαζονεία, αλλά σε καλή εικόνα στο χορτάρι.

Πρέπει να παίρνουμε το μάξιμουμ από κάθε παιχνίδι. Αυτό κάναμε σήμερα. Παίξαμε καλά, πιέσαμε, δουλέψαμε με υπευθυνότητα. Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Αστέρας δεν έβρισκε χώρους. Είχαμε την ταπεινότητα της δουλειάς που χρειαζόταν παρά το σκορ που υπήρχε υπέρ μας.

Αυτή όμως ήταν η ιστορία του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Έτσι πρέπει να εμφανιστούμε και την Πέμπτη. Δεν πρέπει να αφήσουμε ελάχιστο από την θυσία που πρέπει να κάνουμε και την αποφασιστικότητά μας.

Ο κάθε παίκτης έχει την ποιότητα του και είναι σημαντικός για την ομάδα. Αλλά αν δεν δουλέψει για την ομάδα δε σημαίνει τίποτα.

Πρέπει να ξέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής ότι μόνο αν δίνει τα πάντα για την ομάδα του θα πετύχει στην καριέρα του.

Για μένα το πιο σημαντικό είναι η δουλειά που βγάζει κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο όταν δεν έχει τη μπάλα στα πόδια του. Έτσι μπορούν να διορθωθούν τα όποια λάθη γίνουν στο ματς. Έτσι χάνεται και η αυτοπεποίθηση του αντιπάλου γιατί βλέπει ότι δεν του αφήνεις χώρους.

Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Σήμερα το ματς ήταν περίπλοκο. Με την Ελσίνκι ναι μεν είχε κριθεί η πρωτιά και η πρόκριση, αλλά ήταν σημαντικό να πάρουμε τη νίκη για άλλους λόγους.

Σκεφτόμαστε την καλύτερη ομάδα για το επόμενο παιχνίδι, αλλά και το πώς θα διαχειριστούμε τους παίκτες.

Πιστεύει κανείς ότι το ματς με την Κηφισιά θα είναι εύκολο;

Το βασικό μας κέρδος είναι ότι οι παίκτες κερδίζουν αυτοπεποίθηση με το rotation που γίνεται και η ομάδα δεν χάνει την ποιότητά της όποιος και αν αγωνίζεται».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια