Όλα όσα συζητήθηκαν στην γενική συνέλευση του ΠΑΟΚ!

Σήμερα ήταν η προγραμματισμένη Γενική συνέλευση του ΠΑΟΚ στην οποία θα ''έπεφταν'' στο τραπέζι θέματα για τις μεταγραφές και πως προχωράει η ομαδα τις επόμενες μέρες.

Μεταξύ άλλων, τόσο ο Μάκης Γκαγκάτσης, όσο και ο Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκαν σε ζητήματα της επικαιρότητας, που απασχολούν τον οργανισμό του Δικεφάλου.

Ο Γκαγκάτσης για τα στημένα παιχνίδια είπε:

«Περιμένουμε τις διώξεις που προανήγγειλε ο αθλητικός εισαγγελέας για τα στημένα παιχνίδια. Είναι επιθυμία και του κ. Σαββίδη να διελευκάνονται τέτοιες υποθέσεις».

Για τη σχέση κόσμου-ομάδας:

«Όταν η ομάδα πάει καλά και ο κόσμος βλέπει προοπτική, ο κόσμος συσπειρώνεται. Ο μεγαλομέτοχος έχει περάσει δύσκολη περίοδο εδώ και δύο χρόνια. Πρέπει να δώσουμε εύσημα στον κόσμο που το έχει καταλάβει. Ο μεγαλομέτοχος έχει επενδύσει και αυτή τη περίοδο, φαίνεται από το ρόστερ και τη δυναμική της ομάδας Θα ήθελε να υπάρξει συσπείρωση, όσο το δυνατόν μεγαλύτερη. Αν τον Ιούνιο μας έλεγαν ότι θα ήμασταν στο μειον δύο από την κορυφή, και στους 16 της Ευρώπης, δεν θα μας πίστευε κανείς».

Για το ίδιο ζήτημα τοποθετήθηκε και ο Κυριάκος Κυριάκος:

«Κάναμε μια προσπάθεια σε παιχνίδι που δεν θεωρείται από τα εμπορικά. Κάναμε γενική είσοδο χαμηλή για να δώσουμε τι δικαίωμα σε ανθρώπους που το εμπόδιο είναι οικονομικό. Η δική μας διάθεση είναι να διευκολύνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Χθες ήταν μια ωραία κερκίδα σε μια μέρα κρύα, αλλά το γήπεδο δεν είχε κόσμο. Ήταν μια εικόνα που μετά την Πέμπτη θα μπορούσε να είχε και πιο πολύ κόσμο. Δεν κατηγορούμε κανέναν, απλά μας προβληματίζει».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του χειμώνα:

«Αν υπάρξει παίκτης που ποιοτικά θα αναβαθμίσει το επίπεδο μας θα πάμε προς αυτόν. Ανέκαθεν τον Ιανουάριο είναι από μηδέν έως τρεις. Μπορεί να είναι καμία, μπορεί μέχρι τρεις.

Για την ανανέωση Λουτσέσκου ο Γκαγκάτσης σημείωσε:

«Υπάρχει απευθείας σχέση Ιβάν και Λουτσέσκου έχουν συχνή επικοινωνίας, ο κόουτς έδωσε το στίγμα και κάποια στιγμή θα υπάρξουν επίσημα νέα.»

Για την ΕΠΟ και το αν θα είναι υποψήφιος ο Μάκης  Γκαγκάτσης απάντησε: 

«Δεν έχω πρόβλημα να το σχολιάσω έχει ακουστεί το όνομα μου και για την προεδρία της Λίγκας και της ΕΠΟ. Είναι νωρίς για τέτοια συζήτηση, όλη η ΠΑΕ είναι συγκεντρωμένη στους στόχους της ομάδας, δεν θα πω ναι, δεν θα πω οχι, θα πω ότι είναι νωρίς για τέτοια συζήτηση. Έχει ακουστεί και στο παρελθόν. Τώρα που μιλάμε δεν ισχύει. Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα.

Για το επερχόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Θα πάρουμε εισιτήρια για την Τρίπολη κανονικά 20 ευρώ το εισιτήριο».

Για το θέμα της οπαδικής βίας ο Γκαγκάτσης σημείωσε: 

«Το Σαββατοκύριακο έγιναν επεισόδια που δε μας αφορούν άμεσα. Οπαδική βία υπάρχει και μέσα και έξω από τα γήπεδα. Αυτό που έγινε στη Βούλγαρη ξεχωριστό. Σάββατο προς Κυριακή, στο κέντρο, κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι με τσεκούρι 15-20 άτομα. Δεν έγινε καμία σύλληψη, είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο. Περιμένουμε να γίνουν σύλληψεις. Δεν μπορούν να κυκλοφορούν με τσεκούρια έτσι στην πόλη, δεν είναι άνθρωποι, είναι ζώα. Περιμένουμε απο την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και να προχωρήσει σε συλλήψεις. Οτιδήποτε άλλο θα είναι ντροπιαστικό. Δε γίνεται να υπάρχει ατιμωρησία. Θα μειωθούν τα φαινόμενα βίας, αν κάνει η αστυνομία τη δουλειά της».

Για το ζήτημα που προέκυψε με την ΕΡΤ:

«Δεν έχουμε κάτι με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, έχουν στείλει και αυτοί επιστολή, περιμένουμε την απάντηση της ΕΡΤ. Δικαιολογίες μπορούν να πουν πολλές, ακόμα πιο τραγικό αν πουν πως άλλες ομάδες έβαλαν τσάρτερ, αν ήθελαν θα έστελναν, άρα δεν ήθελαν. Μεγάλη ντροπή, δε θυμάμαι να έχει προηγούμενο. Δεν έγινε καμία προσέγγιση από την ΕΡΤ από την περασμένη Πέμπτη. Περιμέναμε μήπως έρθει καμία συγνώμη, κάποια προσέγγιση, αλλά τίποτα… Έτσι, στείλαμε την επιστολή και περιμένουμε απάντηση από τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΡΤ».

Ενώ ο Κυριάκος Κυριάκος συμπλήρωσε:

«Ενημερωθήκαμε πως το συνδικαλιστικό όργανο ενημέρωσε τη διοίκηση και όλους υπάρχει μια γενική αφωνία. Αύριο μεθαύριο θα είναι άλλα θέματα που δεν καλύπτει η ΕΡΤ για οικονομικούς λόγους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν παίρνει δημοσιογράφους στο τσάρτερ της. για 400-500 ευρώ δεν μεταδόθηκε το ματς της πιο πετυχημένης ευρωπαϊκής ομάδας τα τελευταία χρόνια».

Για το νέο προπονητικό κέντρο και τη Νέα Τούμπα ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης:

«Θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις, είμαστε σε επικοινωνία και με τον Δήμο θερμής. Όχι πριν τις γιορτές, πιστεύω μέσα στο επόμενο δίμηνο θα υπάρξουν εξελίξεις. Για τη νέα Τούμπα δεν υπάρχει τίποτα νεότερο, πιστεύω σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, είναι πιο λεπτό θέμα αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια