ΠΑΟΚ στο SkySports: «Είμαστε από τη φύση μας ενάντια στον ρατσισμό»


Η πλευρά του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε στο SkySports για τις καταγγελίες της Αμπερντίν και το club ήταν ξεκάθαρο και απόλυτο.

Αμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ στις κατηγορίες της Αμπερντίν, για περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης σε βάρους του ποδοσφαιριστή της Πάπε Χαμπίμπ Γκουέγ, στο χθεσινό  ματς των δύο ομάδων.

 Η πλευρά του Δικέφαλου σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως «ουδέποτε στην Τούμπα έχει υπάρξει ρατσιστική συμπεριφορά, η οποία δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς ανεκτή. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ξεκάθαρα προϊόν φαντασίας». Αλλωστε τα όσα υποστήριξαν δεν έγιναν αντιληπτά από κάποιον «τρίτο» και φυσικά την UEFA.

Με το σχετικό ζήτημα ασχολήθηκε το SkySports, όπου η εκ νέου η τοποθέτηση του club ήταν ξεκάθαρη. «Και στα δύο παιχνίδια, στο Αμπερντίν και στη Θεσσαλονίκη, οι φίλαθλοι έγιναν απόλυτα αποδεκτοί από τις τοπικές κοινωνίες. Εγιναν δύο θεαματικά παιχνίδια, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό περιστατικό προσβολής ή επιθετικές συμπεριφορές. Οι δύο ομάδες είχαν άψογη συνεργασία. 

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε από Ελληνες πρόσφυγες, είναι από τη φύση του ενάντια στον ρατσισμό και στην Τούμπα αντιμετωπίσαμε κάθε είδους προβλήματα στο παρελθόν, εκτός από οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά», ανέφεραν χαρακτηριστικά από την ομάδα.

Και συνέχιζαν. «Οι αρμόδιοι δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα, οπότε για εμάς το πιο σημαντικό παραμένει η ωραία ανταλλαγή ποδοσφαιρικής κουλτούρας και στα δύο παιχνίδια μεταξύ των ομάδων μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια