Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την μη κλήση του Κωνσταντέλια στην Εθνική!

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις κλήσεις των παικτών της Εθνικής Ελλάδος για τα παιχνίδια με Ολλανδία και Γιβραλτάρ. Ωστόσο, αρνητική εντύπωση και έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως εκτός κλήσεων βρίσκεται ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, το wonderkid του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις συζητήσεις τους εξέφραζαν την έντονη δυσαρέσκεια τους, τόσο για τον Ουρουγουανό προπονητή, όσο και για τους Φύσσα, Κωνσταντινίδη, που δεν φρόντισαν να επαναφέρουν στην τάξη τον προπονητή

Αναλυτικά η ανακοινωση: 

«Ο αποκλεισμός του Γιάννη Κωνσταντέλια από τις επιλογές που ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ, δεν ξεπερνάει απλά αλλά προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική.

Εξίσου ανεξήγητη και εξωπραγματική είναι η αδιαφορία των Κ. Κωνσταντινίδη και Τ. Φύσσα, που δεν φρόντισαν να επαναφέρουν στην τάξη τον προπονητή. Όχι μόνο ως διοικητικό δίδυμο της Εθνικής, αλλά και ως πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Κατά γενική ομολογία, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει κερδίσει επάξια την πλέον περίοπτη θέση στην βιτρίνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πλέον, στην βιτρίνα μπαίνουν ο Πογιέτ και οι Κωνσταντινίδης Φύσσας, για τον αντίθετο λόγο όμως.

Όσοι μιλούσαν με θαυμασμό για το ταλέντο και τις επιδόσεις του Γιάννη, θα απορούν με τον αποκλεισμό του.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ που ανέκαθεν βρισκόταν δίπλα στην εθνική ομάδα, εύχεται καλή επιτυχία, αν και όπως φαίνεται επανέρχονται οι παλιές συνήθειες τις οποίες είχαμε την ψευδαίσθηση πως είχε αποβάλλει», έλεγαν κύκλοι του ΠΑΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια