Κοτάρσκι: «Μπορούμε την πρόκριση, ο ΠΑΟΚ είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου»!

Για τη ρεβάνς με την Χάιντουκ, τις αλλαγές στην άμυνα, τη δική του παρουσία αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια που τον αφορούν μίλησε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, ξεκαθαρίζοντας πως: «Ο ΠΑΟΚ είναι η προτεραιότητά μου και δεν με απασχολεί τίποτα άλλο τη δεδομένη στιγμή».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας:

Για το πόσο έτοιμη ειναι η ομάδα για την πρόκριση και για το σκορ του πρώτου αγώνα: «Πιστεύω ότι η ομάδα ειναι πραγματικά έτοιμη. Έχουμε πάρει 0-0 στο πρώτο ματς, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρας μας. Πρέπει να μπούμε μέσα και να παίξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι, να τα δώσουμε όλα για την νίκη.

Έχουμε καλή ψυχολογία, είμαστε προετοιμασμένοι καλά. Θέλαμε την νίκη και εκεί, αλλά και το 0-0 δεν ειναι κακό σκορ. Μπροστά στο κοινό μας, μπορούμε να κάνουμε το σημαντικό βήμα για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το τι έχει αλλάξει την νέα σεζόν μετά τις αλλαγές και στην άμυνα: «Έχουν έρθει νέοι παίκτες στην άμυνα, είναι πάντα δύσκολο να αλλάζουν πράγματα, αλλά τα παιδιά προσαρμόζονται γρήγορα.

Έχουμε καλή επικοινωνία μεταξύ μας, πάμε πολύ καλά. Είναι μια νέα σεζόν και στόχος μας ειναι σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Είναι διαφορετικό να παίζεις μαζί με καποιους για έναν χρόνο, το επίπεδο της επικοινωνίας μας και της χημείας μας είναι πολύ καλά και σε κάθε ματς θα ειμαστε καλύτεροι».

Για το πως διαχειρίζεται τα όσα γράφονται - ακούγονται για αυτον περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων: «Πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν φήμες. Πάντα θα υπάρχουν που θα μιλάνε και θα γράφουν. Ο ΠΑΟΚ ειναι η προτεραιότητα μου, είμαι χαρούμενος εδώ και σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι.

Δεν διαβάζω τι γράφεται στα ΜΜΕ, είμαι αφοσιωμένος στο πως θα περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ, δεν επηρεάζομαι από ότι γράφεται. Ο ΠΑΟΚ για μένα ειναι προτεραιότητα και δεν με απασχολεί κάτι άλλο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια