Λούκας Τέιλορ: "Δεν είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ, ανήκω στην Σαχτάρ!"

Ένα μεγάλο ερωτηματικό είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον Λούκας Τέιλορ. Παρότι πριν από 1,5 περίπου μήνα είχε γραφτεί σε δημοσιεύματα πως ο ποδοσφαιριστής αγοράστηκε από την Σαχτάρ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε ποτέ την μόνιμη αποχώρησή του από τον δικέφαλο, ενώ στο Transfermarkt παρουσιάζεται ακόμα ως παίκτης του δικεφάλου.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας έδωσε απαντήσεις σε ιστοσελίδα της Ουκρανίας, τονίζοντας πως ανήκει στην Σαχτάρ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τέιλορ:
«Δεν είμαι στον ΠΑΟΚ. Μετά την περσινή σεζόν ως δανεικός, η Σαχτάρ έπρεπε να με αγοράσει από τον ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου, είμαι τώρα πλήρως παίκτης της Σαχτάρμ. Δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει στη συνέχεια. Έχω συμβόλαιο με τη Σαχτάρ για τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν έφυγα από τη Σαχτάρ, τώρα είμαι πλήρης παίκτης του συλλόγου, αλλά δεν θέλουν να με χρησιμοποιήσουν. Μετά την υπογραφή του Γκοτσολεϊσβίλι ο σύλλογος είπε ότι δεν με υπολόγιζε, γιατί θα έδινε περισσότερα λεπτά στον νεότερο παίκτη. Αλλά ήθελα να μείνω για να γίνω πρωταθλητής. Τώρα προπονούμαι με την U-19 μέχρι να καταλήξουμε σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου».
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια