ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Να συνεχίσουμε να διεκδικούμε ευρωπαϊκές νίκες σε γεμάτη Τούμπα"!


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία τόνισε την κρισιμότητα της συμπεριφοράς των φιλάθλων στο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Χάιντουκ.

Αναλυτικά:

"Στον αυριανό σπουδαίο αγώνα με τη Χάιντουκ Σπλιτ, είμαστε όλοι μαζί υπεύθυνοι να διασφαλίσουμε την συνέχεια του ευρωπαϊκού ταξιδιού της ομάδας μας.

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που με τον πλέον σκληρό τρόπο ζήσαμε το επώδυνο αποτέλεσμα της απουσίας του κόσμου από την θύρα 4, που συνοδεύτηκε από έναν πρόωρο και οδυνηρό αποκλεισμό.

Στον αυριανό αγώνα ο στόχος είναι κοινός, διπλός και μπορεί να κατακτηθεί με την κερκίδα και τον αγωνιστικό χώρο σε πλήρη αρμονία.

Η ομάδα χρειάζεται το πάθος και την υποστήριξη του κόσμου για να πετύχει τη νίκη που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους του Conference League. Πάθος, που θα εκδηλωθεί με φωνή και κατάθεση ψυχής, χωρίς την παραμικρή ρίψη αντικειμένου, χρήση κροτίδας, πυρσού ή πυροτεχνημάτων, ακόμη και αν δεν πέσουν στον αγωνιστικό ή περιβάλλοντα χώρο. Η UEFA δεν θα δείξει επίσης την παραμικρή ανοχή σε χρήση συσκευών λέιζερ και στην ανάρτηση υβριστικών πανό.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να είναι διπλά προσεκτικοί, ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί να διεκδικούμε ευρωπαϊκές νίκες με την Τούμπα μας γεμάτη. Η παραμικρή απόκλιση από τις οδηγίες της UEFA θα οδηγήσει αυτόματα στην τιμωρία του γηπέδου από τον επόμενο κιόλας αγώνα.

Σας παρακαλούμε να μη στερήσετε από την ομάδα τη γεμάτη Τούμπα. Σήμερα, την έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ"!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια