«Ξεκινούν τις συζητήσεις ΠΑΟΚ-Ρεάλ για Ρεϊνιέρ»

Οι συμπατριώτες του Ζεζούς Ρεϊνιέρ γράφουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι θετική στο ενδεχόμενο δανεισμού του νεαρού στον ΠΑΟΚ και περιμένουν την κίνηση των «ασπρόμαυρων».

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν ότι η Ρεάλ δεν τον υπολογίζει και περιμένει προτάσεις για την παραχώρηση του την ώρα που δεν έχει προκύψει ενδιαφέρον από κάποια ισπανική ομάδα όπως θα ήθελε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ωστόσο ότι και από τον ΠΑΟΚ που παρακολουθεί τις εξελίξεις δεν έχει προκύψει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Η διαφαινόμενη αναχώρηση του Κάλεντ Νάρεϊ με προορισμό την Σαουδική Αραβία και μία ενδεχόμενη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Χαρτς το βράδυ της Πέμπτης σίγουρα θα δρομολογήσει εξελίξεις.

«Σύμφωνα με την UOL ο ΠΑΟΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρεϊνιέρ. Εκπρόσωποι του συλλόγου από τη Θεσσαλονίκη επρόκειτο μάλιστα να ξεκινήσουν τις πρώτες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ρεάλ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιάσει καμία επίσημη πρόταση. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, οι Μερένχες είναι θετικοί για τη μεταγραφή του Ρεϊνιέρ στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, για να γίνει ο δανεισμός, πρέπει και οι δύο πλευρές να επισπεύσουν λίγο τα τυπικά, γιατί η μεταγραφική περίοδος κλείνει αυτή την Παρασκευή», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Πηγη: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια