Λουτσέσκου για Κωνσταντέλια: "Ήταν φανταστικός"!


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για όλα όσα απασχολούν τον ΠΑΟΚ στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη - πρόκριση επί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Κωνσταντέλια: «Έχει ταλέντο αλλά θα πρέπει να δουλέψει σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού, είναι σημαντική η εκπαίδευση και ο δρόμος που θα ακολουθήσει. Σήμερα έμεινε στον πάγκο, ίσως αυτό άλλαξε κάτι στο μυαλό του και ήταν φανταστικός. Ελπίζω και στο μέλλον να κινηθεί με έναν ταπεινό τρόπο».

Για το παιχνίδι: «Το σημερινό ήταν ένα ωραίο σε θέαμα παιχνίδι αλλά είναι πολύ σημαντικό γιατί δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να αντιληφθεί ό,τι ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει και να μην κοιτάξει κάτι άλλο. Θα πρέπει να κρατήσουμε αυτό που μας έδειξε το παιχνίδι, αυτήν η πρόκριση. Είδαμε τη συμπεριφορά των παικτών, εκείνων που αγωνίστηκαν και εκείνων που ήρθαν από τον πάγκο».

Όσον αφορά τις μεταγραφές υποστήριξε: «Δεν έχει κλείσει ενδεχομένως το γκρουπ, αλλά τώρα που μιλάμε πρέπει να βλετιωθούμε παιχνίδι με παιχνίδι, μέρα με την ημέρα. Είναι το τελευταίο και το μοναδικό σχόλιο για τις μεταγραφές. Με νοιάζει μόνο η προετοιμασία των παικτών μου για το επόμενο ματς. Έχω πει ότι ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που μπορούν να παρουσιαστούν καταστάσεις για να δημιουργήσουν μία διαφορετική δυναμική. Ξέρω πότε η ομάδα είναι καλά και πότε δεν είναι καλά...».

Για τον Σαμάτα: «Πολύ θετικό στοιχείο ότι καταφέραμε να δώσουμε αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες όπως ο Σαμάτα προκειμένου να είναι περισσότερο έτοιμοι για τις επόμενες προκλήσεις που θα έχουμε». 

Για την Χάιντουκ Σπλιτ: «Τι να σχολιάσω για την Χάιντουκ; Μόλις τελείωσε αυτό το παιχνίδι. Θα αναλύσουμε πλήρως από αύριο την κατάσταση, μέχρι σήμερα ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στην Μπεϊτάρ». 

Για τα «δώρα» της Μπεϊτάρ: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες από το γκρουπ μας που δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία. Ίσως ένας δύο παίκτες. Το ποδόσφαιρο αφορά και την πνευματική προετοιμασία, ίσως και εμείς οδηγήσαμε την Μπεϊτάρ στα λάθη και στα δώρα αλλά από την άλλη πλευρά μας και εμείς κάναμε ένα δώρο με την αποβολή σε εκείνο το σημείο του αγώνα»
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια