Μουργκ: «Άξιζα μια ευκαιρία, θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ!»


Την χαρά του για την θετική του εμφάνιση και την νίκη της ομάδας εξέφρασε ο Τόμας Μουργκ, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, γυρίσαμε τον διακόπτη, τον τρόπο που πιέζαμε, κερδίζαμε μπάλες ψηλά και από εκεί προήλθε το γκολ μου. Είμαι χαρούμενος που ξεκινήσαμε με νίκη το πρωτάθλημα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ που ήρθε από καλή ομαδική ενέργεια, μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ηρεμία για να ελέγξουμε το υπόλοιπο του αγώνα». 

Για το αν είναι μια νέα αρχή για τον ίδιο: «Είχα δύσκολη σεζόν πέρσι, δεν θέλω να μιλάω γι' αυτήν. Έχουμε ένα νέο ξεκίνημα γενικά για την ομάδα και για μένα προσωπικά. Είμαι υγιής, νιώθω καλά, άξιζα να πάρω μια ευκαιρία σήμερα, νομίζω απέδωσα και καλά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πάμε ακόμη καλύτερα».

Για το ματς με την Χαρτς: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα δυναμική που θα τρέξει, δεν θα έχουμε ιδιαίτερους χώρους να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να κάνουμε καλή αποθεραπεία και να είμαστε αυτοί που πρέπει. Αν πάμε με επιθετικότητα που διακρίνει την ομάδα, θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να τελειώνουμε την πρόκριση στην Τούμπα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια