Ανέβηκαν οι Τούρκοι για Μουλέκα!


Τις τελευταίες ώρες, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας ενόψει ενός δανεισμού του Κονγκολέζου επιθετικού έχουν εντείνει σε μεγάλο βαθμό. 

Ο Δικέφαλος έχοντας κάνει την κατάλληλη προεργασία για να ολοκληρώσει το deal, του είχε απομείνει να συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα για την οψιόν αγοράς που θα τοποθετηθεί. Η χρυσή τομή φαινόταν πως θα κυμαίνονταν στα 3 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία τείνει να δυσκολεύει. 

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, χθες (28/8) δήλωσε στα ΜΜΕ πως δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και ο Μουλέκα βρίσκεται πιο κοντά στην Αλ Αχλί. Σε συνδυασμό και με τη δήλωση του προέδρου της Μπεσίκτας που κάνει λόγο για αξιολόγηση του παίκτη στα 10 εκατομμύρια ευρώ, είναι αντιληπτό πως οι διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους δεν είναι εύκολες και λειτουργικές. Όλα αυτά βέβαια έχουν ως στόχο να πιέσουν τον ΠΑΟΚ να ανεβάσει την προσφορά του για την οψιόν αγοράς.

Το σημερινό ρεπορτάζ αναφέρει πως η Μπεσίκτας διπλασίασε τις απαιτήσεις της στο θέμα της οψιόν κάτι το οποίο κάνει ακόμη πιο δύσκολη την μετακίνηση του Αφρικανού ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καταλυτικές για το θέμα Μουλέκα και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις σύντομα καθώς οι ασπρόμαυροι καίγονται για να φέρουν τουλάχιστον έναν πλάγιο επιθετικό στην Τούμπα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια