Λουτσέσκου: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για την Χάιντουκ»

Ο  Ράζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου -από πλευράς ΠΑΟΚ– για το πρώτο παιχνίδι με την Χάιντουκ στο Σπλιτ, στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ο προπονητής του Δικεφάλου μίλησε για τη νέα πρόκληση του ΠΑΟΚ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πιο φλέγον ζήτημα τη δεδομένη χρονική στιγμή, τα κεντρικά χαφ, δίνοντας απαντήσεις για Οζντόεφ, Σβαμπ και Αουγκούστο.

Αναλυτικά:

Για τα γεγονότα στην Αθήνα:

«Αυτά που συνέβησαν στην Αθήνα είναι απαίσια. Χωρίς καμιά αμφιβολία. Γενικότερα νομίζω πως αυτοί οι ηλίθιοι άνθρωποι που ασχολούνται με όλα αυτά πρέπει να είναι στη φυλακή. Η ζωή είναι τελείως διαφορετική και σε αυτήν δε χωρά το να σκοτώνεις κόσμο. Την ομάδα μας δεν την επηρεάζει όσο αφορά το αγωνιστικό σκέλος».

Για την πρόκριση στην Ιερουσαλήμ και πως επηρέασε την ομάδα:

«Η πρόκριση στην Ιερουσαλήμ είναι κάτι διαφορετικό. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι. Την Μπεϊτάρ την αφήνουμε πίσω μας. Ωστόσο είναι κάτι θετικό και θέλουμε να μας ωφελήσει. Έχοντας κερδίσει και χρόνο όλοι μαζί με την ομάδα. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και για την ώρα κοιτάμε το αυριανό».

Για τον Οζντόεφ:

«Ο Οζντόεφ είναι αλήθεια ότι έχει κάνει δυο προπονήσεις μαζί μας. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση γιατί έκανε προετοιμασία με την προηγούμενη του ομάδα. Θα βρίσκεται μαζί μας στο αεροπλάνο για το Σπλιτ. Το ίδιο και ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος είναι καλά».

Για την έδρα της Χάιντουκ:

«Ελπίζω να μην μας επηρεάσει. Όταν λέω ότι ελπίζω είναι επειδή έτσι νιώθω. Είμαστε συνηθισμένοι από τέτοια γήπεδα και τέτοιες έδρες. Και στην Ελλάδα στα ντέρμπι αντιμετωπίζουμε τέτοιες ατμόσφαιρες. Είμαστε προετοιμασμένοι καλά. Η ομάδα δείχνει να είναι καλά, να έχει ενέργεια, θέλουμε να πάμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να τα πάμε καλά.


Οι ομάδες είναι τελείως διαφορετικές. Η Μπεϊτάρ είχε περισσότερο αμυντική προσέγγιση και ήθελε να μας μπλοκάρει. Η Χάιντουκ είναι πιο επιθετική ομάδα, έχει ένα ωραίο στυλ παιχνιδιού. Αλλά όπως σας έχω πει εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε καλά προετοιμασμένη και αυτή τη στιγμή κοιτάμε το ματς της Πέμπτης. Στα καλοκαιρινά προκριματικά είναι λογικό να αντιμετωπίζει διαφορετικές ομάδες ως προς το παιχνίδι τους και πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος».

Για  Σάστρε και Σαμάτα:

«Για τον Σάστρε δεν θα υπάρξει αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα. Επέστρεψε στις προπονήσεις μόλις πριν από τρεις ημέρες και ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Ο Σαμάτα είναι μαζί μας 3 εβδομάδες, δεν έχει κάνει προετοιμασία νωρίτερα. Βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, έχω κάνει κάποιες κουβέντες μαζί του αλλά, έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις, αυτές θα μείνουν μεταξύ μας.»

Για τον Αουγκούστο και την πιθανή μεταγραφή του:

«Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Για αύριο δεν είναι διαθέσιμος. Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί και πολύ. Τώρα κοιτάμε το αύριο και το παιχνίδι με την Χάιντουκ. Μετά θα έχουμε μια εβδομάδα για να δούμε τις όποιες εξελίξεις».Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια