Τσιγγάρας: «Ήταν δύσκολο αλλά ωραίο!»

 


Ο Έλληνας μέσος, που έδωσε μάχες στον άξονα κι έδωσε την ασίστ το γκολ του Κωνσταντελια, μίλησε για πρόκριση του Δικεφάλου στην Ιερουσαλήμ.


Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν το είχαμε έτσι στο μυαλό μας, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε μια κόκκινη κάρτα νωρίς. Έπρεπε να αμυνθούμε το κάναμε πολύ καλά. Σίγουρα θα ανοιγόντουσαν οι αντίπαλοι πιο μετά για να δημιουργήσουν ευκαιρίες, θα είχαμε περισσότερο χώρο. Κερδίσαμε σκοράραμε και ήταν ένα πολύ καλό ματς για εμάς.


Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, έπρεπε να κερδίσουμε και να περάσουμε. Το κάναμε με ένα δύσκολο και ωραίο τρόπο, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό. Είναι περίεργο συναίσθημα, το έχουμε ξαναζήσει και εγώ έχω πάρει κόκκινη κάρτα, σαν ποδοσφαιριστές, ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση.


Είναι καλό για εμάς αυτό το βήμα, μπήκαμε μέσα και κάναμε αυτό που έπρεπε, σίγουρα ήταν ένα περίεργο ματς έτσι όπως εξελίχθηκε, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε, σκοράραμε, πήραμε τη νίκη, πήραμε την πρόκριση και συνεχίζουμε. Σίγουρα αποκτάμε περισσότερη χημεία, θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες, πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε και να περάσουμε την Χάιντουκ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια