Μπράντον Τόμας: «Με ήρεμο μυαλό, θα έρθει η πρόκριση!»


Ο Μπράντον Τόμας μίλησε μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Χαρτς στο Εδιμβούργο για την προσπάθεια του ίδιου αλλά και της ομάδας του για να επιτευχθεί αυτή η νίκη. 

Ο Ισπανός σημείωσε: «Ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου μας, έπαιζαν με μακρινές μπαλιές στην πλάτη μας, έδιναν σκληρές μάχες και οι κεντρικοί τους αμυντικοί. Ήταν μία δύσκολη και λίγο «άσχημη» δουλειά για εμένα και τους συμπαίκτες μου αλλά νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και αξίζαμε πραγματικά να πάρουμε αυτή τη νίκη και ευτυχώς τα καταφέραμε να φύγουμε νικητές καθώς παίξαμε πολύ καλά».


Πλέον ο ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά. Μοιραία ρωτήσαμε τον Τόμας αν υπάρχει ο κίνδυνος να τους παρασύρει ο δικαιολογημένος ενθουσιασμός μετά τη νίκη στην Σκωτία με δεδομένο πως αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ θεωρούν πως η ομάδα είναι ήδη στους ομίλους: «Δεν το έχουμε στο μυαλό μας, νομίζω θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό του πρώτου αγώνα. 


Είναι αλήθεια ωστόσο πως με τη νίκη την οποία πετύχαμε στο Εδιμβούργο έχουμε περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση στη φάση των ομίλων , αλλά θα έλεγα πως θα πρέπει να έχουμε ηρεμία στη σκέψη και το μυαλό μας. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Κηφισιά το οποίο έρχεται πρώτο , είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε focus σε αυτό και μετά να δούμε τον αγώνα ρεβάνς»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια