Σβαμπ: «Παιχνίδια χαρακτήρα: Μένεις ή φεύγεις από την Ευρώπη»

Μονόδρομος η πρόκριση επί της Μπεϊτάρ για τον Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος χαρακτήρισε τη ρεβάνς ως ένα παιχνίδι χαρακτήρα για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σβαμπ:

Για την ευχή του με φόντο το ματς και για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο ματς: «Δεν υπάρχουν ευχές, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο ματς και να κερδίσουμε. Ποδοσφαιρικά θέλω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, αυτό ειναι το σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε τι κάναμε καλά στο πρώτο ματς και τι πρέπει να βελτιώσουμε για να πάρουμε την πρόκριση που θέλουμε τόσο πολύ». 

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί την πίεση που θα έχει η Μπεϊτάρ από τους οπαδούς της: «Γνωρίζουμε ότι δεν ειναι εύκολο να παίζει απέναντι τους επειδή έχουν μια σφιχτή αμυντική τακτική, πιστεύω ότι ειναι ένα τεράστιο παιχνίδι γι' αυτούς. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το ματς και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα. Είναι ένα ματς 11 εναντίον 11, οφείλουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Δεν ειναι εύκολο κανένα παιχνίδι στην Ευρώπη. Το θέμα ειναι να έρθει το γκολ, θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Αλλά το πιο σημαντικό ειναι να σκοράρουμε». 

Για το αν θα αλλάξει στυλ η Μπεϊτάρ: «Δεν έχει σημασία πως θα παίξει ο αντίπαλος. Ξέρουμε την ποιότητα μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν έχει εξτρά κίνητρο μετά το χαμένο πέναλτι το δικό του στην Τούμπα: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο με τις εκτελέσεις στα πέναλτι. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο εξτρα κίνητρο. Πρέπει να σκοράρουμε είτε με πέναλτι, είτε με άλλο τρόπο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα κάνουμε και να σκοράρουμε». 

Για το αν ο ΠΑΟΚ πάρει την πρόκριση χωρίς να παίξει καλά, αν θα έχει σημασία: «Σημασία έχει να περάσουμε, σημασία έχει το αποτέλεσμα για εμας. Θέλουμε να γινει όμως μέσα από καλή εμφάνιση, πρέπει να είμαστε έξυπνοι μέσα στο γήπεδο. Θα ειναι ένα δυσκολο ματς με εναν αντίπαλο που παίζει στην έδρα του. Είναι παιχνίδια χαρακτήρα "μένεις ή φεύγεις από την Ευρώπη", οπότε μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Πρεπει να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου και την ενδεχόμενη πίεση που θα έχει για να πάρουμε την νίκη και την προκριση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια