Ιταλικά ΜΜΕ: «Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Μάρκος Αντόνιο!»

Τα ιταλικά μέσα συνεχίζουν να μεταδίδουν για το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Μάρκος Αντόνιο, κάνοντας λόγω πως ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αφήσει την Λάτσιο με προορισμό τον δανεισμό του στον Δικέφαλο έως το τέλος της φετινής σεζόν. 

Πιο συγκεκριμένα παρά τους εξαρχής δισταγμούς του, ο Βραζιλιάνος χάφ αποδέχτηκε πως την ύστατη στιγμή η καλύτερη λύση για τον ίδιο είναι η μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ. 


«Μετά τους αρχικούς δισταγμούς του, ο Μάρκος Αντόνιο πείστηκε για τον ΠΑΟΚ και είναι πλέον πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη. Η Λάτσιο έχει εκφράσει την πρόθεσή της να τον αφήσει τη φετινή σεζόν δεδομένου πως δεν υπολογίζεται από τον Μαουρίσιο Σάρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TuttoMercatoWeb, ο Βραζιλιάνος περιμένει τους μάνατζερ του να επιστρέψουν από τη Ρωσία όπου βρίσκονται για τις περιπτώσεις άλλων ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ως δανεικός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου», αναφέρει χαρακτηριστικά το Tuttomercato.


Από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν προκύπτει πως το όλο θέμα είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο, με τους «ασπρόμαυρους» να μην έχουν καταλήξει σε κάποια απόφαση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια