Τσιγγάρας: «Κάναμε ένα καλό βήμα!»


Ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Σκωτία κόντρα στην Χαρτς, τονίζοντας ότι ήταν ένα καλό βήμα για τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είχα κανένα πρόβλημα! Δόξα τω Θεώ, έχουμε ανθρώπους γύρω μας, που μας φροντίζουν και ήμουν μια χαρά. Δε μπορώ να πω ότι ήταν μισή πρόκριση. Ήταν ένα καλό βήμα. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην Τούμπα. Προέχει τώρα ο αγώνας της Κυριακής, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό».

Για την ανταπόκριση της ομάδας, στο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού της Χαρτς: «Ήμασταν προετοιμασμένοι κατάλληλα. Ξέρουμε τι κάνουμε, έχουμε πληροφορίες για τον αντίπαλο και κάναμε αυτό που έπρεπε. Η ομάδα έδειξε ότι ακόμα και σε αυτό το στυλ παιχνιδιού, με μακρινές πάσες, δεύτερες μπαλιές, μπορεί να ανταποκριθεί. Κάναμε, γενικά, ένα πολύ καλό παιχνίδι, καταφέραμε να γυρίσουμε το εις βάρος μας σκορ και πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά».

Για τη ρεβάνς: «Νομίζω θα είναι το ίδιο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και όπως και σήμερα, να κερδίσουμε σχεδόν όλες τις δεύτερες μπάλες, να είμαστε μαχητικοί και νομίζω θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια