Κλείσε τα αυτιά και παίξε σαν... ΠΑΟΚ!


Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη σέντρα της ρεβάνς του 0-0 της Τούμπας, μεταξύ Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και ΠΑΟΚ, εκεί όπου οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Με το πρώτο παιχνίδι να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, οι ασπρόμαυροι δοκιμάζονται απόψε στις 20:30 στο τελείως αφιλόξενο Teddy Stadium των Ιεροσολύμων, κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα με θερμόαιμους οπαδούς. 

Η "επιχείρηση πρόκριση", όπως την ονόμασε ο ΠΑΟΚ, θα επιτευχθεί μέσα από συγκεκριμένα βήματα, τα οποία πρέπει να εκτελεστούν ακριβώς όπως ορίζει το πλάνο, κατά γράμμα. Ενενήντα λεπτά, εκατόν είκοσι στην χειρότερη, ίσως να χρειαστεί και η ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Τόσο θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να κλείσει τα αυτιά του, βάζοντας σε σίγαση τους 25 χιλιάδες περίπου οπαδούς της Μπεϊτάρ και να παραμείνει απόλυτα συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στο πλάνο του. 

Ήρεμος, αλλά παράλληλα σε εγρήγορση. Απλός, αλλά σύνθετος. Δημιουργικός ΚΑΙ - εδω δεν χωράει αλλά - αποτελεσματικός! Φάσεις θα υπάρξουν. Πάντα υπάρχουν. Υπήρξαν και στο πρώτο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο όμως μετράει η ουσία και η ουσία είναι το γκολ. Τα γκολ θα δώσουν νίκες, τα γκολ θα δώσουν βαθμούς, τα γκολ θα δώσουν προκρίσεις

Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει γκολ. Άρα δεν έχει ουσία. Το πώς θα βρεθεί η ουσία είναι ένα ερώτημα το οποίο μόνο ο προπονητής και το επιτελείο του μπορούν να απαντήσουν. Δεν θα σταθώ σε πρόσωπα, δεν θα σταθώ στην ενδεκάδα. Αυτά είναι για το Post Game. Ο ΠΑΟΚ να παίξει σαν ΠΑΟΚ και η πρόκριση θα έρθει... 
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια