Στέφαν Σβαμπ: «Διαφορετική η ρεβάνς της Τούμπας!»


Ο Στέφαν Σβαμπ δεν δείχνει επηρεασμένος σωματικά από τα συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του. Στο Εδιμβούργο αποδείχθηκε και πάλι κομβικός αφού ευστόχησε με ψυχραιμία από τα έντεκα βήματα σε ένα χρονικό σημείο που ο ΠΑΟΚ, ήταν πίσω στο σκορ. Μετά την αναμέτρηση προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με τον αγώνα, αλλά και για την ρεβάνς της Τούμπας την ερχόμενη Πέμπτη. 

Για αυτή τη σημαντική νίκη αλλά και για το πώς διαχειρίστηκε η ομάδα του το σκληρό παιχνίδι των Σκωτσέζων: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και τα 90 λεπτά ήταν σκληρά, μέχρι και ο τερματοφύλακας υιοθέτησε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού διώχνοντας τις μπάλες μακριά. Ήμασταν προετοιμασμένοι ωστόσο για ένα τέτοιο παιχνίδι και τα πήγαμε καλά πιστεύω αν και νομίζω το ράγκμπι είναι το αγαπημένο άθλημα του Μπράντον Τόμας και μπορεί να το ξέρει καλύτερα».


Για τις σκέψεις που κυριαρχούν στο μυαλό τους για τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης όπου ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να βρεθεί στους ομίλους και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι σημείωσε: «Το ότι επικρατήσαμε στην έδρα τους, μας έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμασταν και τώρα παίζουμε στην έδρα μας σε ένα διαφορετικό παιχνίδι κατά την άποψη μου, με τον κόσμο μας και με τη δυνατότητα να κοντρολάρουμε περισσότερο το παιχνίδι και να το φέρουμε στα μέτρα μας, αυτό θα είναι το σημείο κλειδί και θα θέλουνε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι βρίσκοντας και το γκολ που θα κάνει τη δουλειά πιο εύκολη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια