Αυτή είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ-Μειτέ!

Ο Μεϊτέ θα πατήσει Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου κι έπειτα θα πάει για ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Γάλλος μέσος θα βρεθεί στον Δικέφαλο με τη μορφή δανεισμού από τη Μπενφίκα, πληρώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του,ένα ποσό κοντά στα 1.2 εκατομμύρια ευρώ.

Πληροφορίες για τη μεταγραφή του Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ έγραψε στα social media και ο γνωστός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υπογραμμίζοντας πως θα τοποθετηθεί στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και οψιόν αγοράς ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Σε περίπτωση, μάλιστα, που ο Δικέφαλος προχωρήσει στην αγορά του Μεϊτέ από την Μπενφίκα το επόμενο καλοκαίρι, τότε η πορτογαλική ομάδα θα διατηρήσει 30% ποσοστό μεταπώλησης.

Η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο:

«Ο μέσος της Μπενφίκα, Σουαλιχό Μεϊτέ, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα σήμερα, καθώς πρόκειται να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού. Η προσφορά θα περιλαμβάνει επίσης οψιόν αγοράς 4 εκατομμυρίων. Η Μπενφίκα θα διατηρήσει το 30% της μελλοντικής πώλησης σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αγοράσει τον Μεϊτέ μόνιμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια